Δείτε το πρώτο ‘Together For A Better Day’ event στο Avicii Arena

Στο Ericsson Globe στην Στοκχόλμη της Σουηδίας το οποίο έχει μετονομαστεί σε Avicii Arena πραγματοποιήθηκε το πρώτο event ‘Together For A Better Day’ από το ίδρυμα Tim Bergling Foundation.

To event δεν ήταν μόνο για να τιμήσουν τη ζωή και όλα όσα προσέφερε ο Σουηδός θρύλος αλλά και για το πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την ψυχική υγεία και πόσο σημαντική είναι ειδικά στους νέους. Αυτός είναι και ο σκοπός του ‘Together For A Better Day’, η αντιμετώπιση αυτού του μείζων θέματος που απασχολεί δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο και σε όλους τους τομείς. Κατά τη διάρκεια του event όπως θα δείτε παρακάτω τα συναισθήματα ήταν αρκετά φορτισμένα τόσο από τους fans όσο και από φίλους συνεργάτες μουσικούς που είχαν συνεργαστεί μαζί με τον Tim.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν η συγκλονιστική ερμηνεία της 14χρονης Ella Tiritiello στο ‘For A Better Day’ που άφησε το κοινό σοκαρισμένο με την καταπληκτική φωνή της και ήταν η έναρξη του event. Στην συνέχεια είδαμε και την Zara Larsson να την πλαισιώνει και να τραγουδούν μαζί. Ο πατέρας του Avicii, Klas Bergling μίλησε και αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα του ιδρύματος Tim Bergling που είναι να δημιουργήσουν studios σε μέρη της Σουηδίας που υπάρχει ανάγκη έτσι ώστε οι νέοι να μπορούν να ξεφεύγουν και να ξετυλίγουν την δημιουργικότητα τους μέσω της μουσικής. Ο Avicii ήταν γνωστό πως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε αρκετές δωρεές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το show παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο dancetoday.gr για περισσότερα μουσικά νέα. Ακολουθήστε μας στα social μας για περισσότερο περιεχόμενο.

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

www.tiktok.com/@dancetodaygr

Comments

You may also like...