Ακούστε το πολυαναμενόμενο Album του Avicii “Τim”

Η οικογένεια του Avicii κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Album του με τίτλο ”Tim” . Μετά από ένα χρόνο και λίγους μήνες από την απώλεια του Σουηδού σε ηλικία μόλις 28 ετών ακούμε την μουσική που άφησε πίσω του.

Ο Τim είχε δουλέψει πάνω σε πολλά tracks που κάποια είχαν τελειώσει, κάποια όλα βρίσκονταν σε πιο πρώιμο στάδιο, κάποια άλλα στην μέση. Οι παραγωγοί που ήταν πιο κοντά στον Tim και είχαν δουλέψει αρκετές φορές μαζί του σε ολόκληρη την καριέρα του προσπάθησαν να συνεχίσουν τα tracks που άφησε ο Avicii. Στο Album του Avicii βλέπουμε μερικούς από τους καλύτερους τραγουδιστές της εποχής όπως τον Chris Martin των Coldplay, τον Dan Reynolds των Imagine Dragons. Ακόμη τον Aloe Blacc και τους Σουηδούς Vargas & Lagola. Aς δούμε παρακάτω ολόκληρο το Album με τα 12 tracks αναλυτικά.

01. Peace Of Mind feat Vargas & Lagola 

Το Album ξεκινάει με το ”Peace Of Mind”. Είναι ένα από τα πολλά tracks που δούλεψε μαζί με τους Vargas & Lagola.  Βρέθηκε στις σημειώσεις του Tim πως θα το ήθελε να είναι στην αρχή σαν intro song. Ίσως και για αυτό είναι το πρώτο single του Album. Πάρα πολύ ωραία vocals και εθιστικά με ωραία μελωδικά funky drops. Από τα καλύτερα του Album.

02.Heaven feat Chris Martin

Το πιο πολυαναμενόμενο track ολόκληρου του Album. Το ακούσαμε στην Tomorrowland 2018 από τον Nicky Romero. Στα vocals ο μοναδικός και ένας από τους κοντινούς φίλους του Tim, o Chris Martin. Εύκολα από την αρχή του single διακρίνει κάποιος το μουσικό ύφος που χαρακτήριζε τον Σουηδό θρύλο. Αρκετά μελωδικό και smooth !

03. SOS feat Aloc Blacc 

To Album συνεχίζει με το ”SOS”. Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν το Album και ήταν διαθέσιμο από τις αρχές του προηγούμενου μήνα. Εδώ ο Tim συνεργάστηκε με τον Aloe Blacc που είχαν δουλέψει ξανά μαζί στο τεράστιο hit ”Wake Me Up”. Το ”SOS” θα σας θυμίσει τα πρώτα tracks του Avicii και θα σας γυρίσει πίσω στα πρώτα του βήματα.

04. Tough Love feat Vargas & Lagola, Agnes

To δεύτερο track που βλέπουμε ξανά τους Vargas & Lagola αλλά όχι μόνους. Αυτή την φορά είναι και η Agnes μαζί. Στην αρχή της ιδέας ήταν να βρίσκονται μόνο οι Vargas & Lagola. Μετά ο Tim ήθελε ένα πραγματικό ζευγάρι να τραγουδήσει για αυτό βρέθηκε η Agnes που είναι η γυναίκα του Lagola. Το ”Tough Love” είναι ένα ανατολίτικο enthic signle και με αρκετά oriental στοιχεία. Ένα από τα πιο ενδιαφέρον singles του Album.

05. Bad Reputation feat Joe Janiak 

Το ”Bad Reputation” είναι μαζί με τον Βρετανό Joe Janiak. Ο Avicii πριν αποσυρθεί από το DJing το 2016 είχε ταξιδέψει στην Αφρική και εδώ βλέπουμε κάποια στοιχεία όπως τον χαρακτηριστικό ήχο των συγκεκριμένων drums. Σε συνδυασμό με τις όμορφες μελωδίες είναι ένα track που ξεχωρίζει.

06. Ain’t Thing feat Bonn

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο track του Album διότι ο Avicii έγραψε τους στοίχους μαζί με την βοήθεια του Carl Falk. Τα vocals του Bonn ταιριάζουν καταπληκτικά και τα future house drops με το ύφος του Avicii δημιουργούν ένα τέλειο μουσικό συνδυασμό.

07. Hold The Line feat A R I Z O N A

Περνάμε τα μέσα του Album και εδώ ακούμε το ”Hold The Line”. O Tim άλλαξε περίπου 20 διαφορετικά drops για να καταλήξει σε αυτό το βαθύ μπάσο. Σε αυτό το track ο Tim συνεργάστηκε με το Αμερικάνικο group A R I Z O N A δείχνοντας τα προσωπικά προβλήματα που διακατείχαν τον Σουηδό.

08. Freak feat Bonn 

Ο Tim έψαχνε στο YouTube και βρήκε ένα ιαπωνικό τραγούδι από το 1961. Από αυτό πήρε την έμπνευση και ακούμε στο ”Freak” αυτό το sample του σφυρίγματος. Το ”Freak” μας πηγαίνει πίσω στα προηγούμενα του albums το ”True” και το ”Stories”.

09. Excuse Me Mr Sir feat Vargas & Lagola 

Αυτό είναι το τρίτο track και το τελευταίο που βλέπουμε πάλι του Vargas & Lagola. Σε αυτό το single o Avicii πειραματίστηκε αρκετά αφού βλέπουμε στοιχεία hiphop και rock. Η ομάδα παραγωγής που τελείωσε το track εκ μέρους του Tim έψαχναν να βρουν ένα όμορφο vibe να προσθέσουν και οι δύο Σουηδοί βοήθησαν για γίνει αυτό.

10. Heart Upon My Sleeve feat Dan Reynolds 

To ”Ηeart Upon My Sleeve” το ακούσαμε για πρώτη φορά το 2013 στο ”True” Album του Tim. Τώρα ο Dan Reynolds και η ομάδα παραγωγής δημιούργησαν μία δεύτερη version. Kαταπληκτικό μπάσο και δυνατά bass drops το καθιστούν ως ένα από τα top 3 του Album.

11. Never Leave Me feat Joe Janiak

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που δημιούργησε ο Avicii πριν φύγει από την ζωή. Είναι μία όμορφη μπαλάντα και τα φωνητικά του Joe Janiak προσδίδουν ένα έντονο συναισθηματικό vibe.

12. Fades Away feat Noonie Bao

To τελευταίο track του Album είναι και από τα πιο όμορφα . Πολύ δυνατοί στοίχοι και vocals από την Noonie Bao η οποία είχε ξανά συνεργαστεί με τον Avicii για το ”I Could Be The One” μαζί και με τον Nicky Romero.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το Album του Avicii παρακάτω. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Tim Bergling ίδρυμα. Το ίδρυμα που δημιούργησαν οι γονείς του Σουηδού σχετικά με την ψυχική υγεία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...