Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Avicii υποψήφιο για Oscar

To ντοκιμαντέρ σχετικά με την ζωή του Avicii ,” True Stories” ανακοινώθηκε ως υποψήφιο για Oscar και όποιος το έχει δει μπορεί να καταλάβει τον λόγο.

Ο παραγωγός και σκηνοθέτης του ” True Stories” Levan Tsikurishvili ήταν δίπλα στον Avicii σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο ίδιος μίλησε για αυτή την υποψηφιότητα και τι σημαίνει για όλους όσους δούλεψαν για αυτό το ντοκιμαντέρ.

Levan Tsikurishvili: ” Αυτό το ντοκιμαντέρ δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, όσο δύσκολο και να μου είναι να βλέπω μερικές σκηνές είμαι περήφανος για όλη την δουλεία που κάναμε. Η σημασία του να κοιτάζουμε τον άλλον δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική και ελπίζω πως κάτι αλλάξαμε προς το καλύτερο σε αυτή την βιομηχανία , ειδικά για την νεότερη γενιά”. 

Ο Levan Tsikurishvili σε ένα πρόσφατο post του στο Instagram έδωσε κάποια στοιχεία πως το ” True Stories” θα επιστρέψει στο Netflix. Να θυμίσουμε πως το ” True Stories” είχε μεταδοθεί στο Netflix και είχε κυκλοφορήσει το 2017. Δείτε παρακάτω το post του Levan Tsikyrishvilli σχετικά με την υποψηφιότητα και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...