Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Ultra Music Festival 2017

Χωρίς καμία προειδοποίηση, οι υπεύθυνοι του Ultra Music Festival μόλις αποκάλυψαν τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην πρώτη φάση του Ultra Miami για το 2017. Η λίστα συμπεριλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της EDM σκηνής και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας αφήσει απογοητευμένους.

Μεγάτονοι της ηλεκτρονικής μουσικής θα δώσουν το “παρών” στο φαντασμαγορικό αυτό festival. Ανάμεσα στους DJs που θα εμφανιστούν αξίζει να σημειωθούν ο Martin Garrix, ο Tiesto, ο Armin van Buuren, ο Hardwell και το δυναμικό δίδυμο, Axwell /\ Ingrosso. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους μουσικούς που αναγράφονται στις επικεφαλίδες του πολυαναμενόμενου event. Πολλοί ακόμα θα ανέβουν στα θρυλικά decks για να παίξουν τη μουσική τους στο Ultra Miami.

ultra-lineup

Η φετινή λίστα περιέχει ορισμένα αναπάντεχα αλλά και πολύ ενδιαφέροντα ονόματα. Ο Ice Cube και πασίγνωστα σχήματα, όπως οι Justice, οι Major Lazer και οι Underworld έχουν προγραμματίσει τη μεγαλειώδη εμφάνισή τους στο festival και το μόνο σίγουρο είναι πως με τόσες μεγάλες προσωπικότητες επί σκηνής, το Ultra Miami 2017 θα αποτελέσει μία αξέχαστη εμπειρία.

Το festival θα πραγματοποιηθεί σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εγκαταστάσεις της EDM σκηνής. Τα event του Phase 1 θα λάβουν χώρα μεταξύ άλλων στο A State Of Trance (ASOT), αλλά και στο περίφημο club Resistance, που πάντα είναι ιδιαίτερα δραστήριο και κοσμικό τέτοια εποχή. Το ASOT μάλιστα, είχε φιλοξενήσει μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις την περασμένη χρονιά, τη συναυλία του deadmau5. Παρότι ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στους τίτλους του φετινού festival, υπάρχει ακόμα η ελπίδα ότι θα τον δούμε ξανά μέσα στο 2017.

Το Ultra δεν μας απογοήτευσε καθόλου με την αναπάντεχη ανακοίνωση των μουσικών που θα εμφανιστούν στο παγκόσμιο μουσικοχορευτικό event. Η τεράστια ποικιλία σε καλλιτέχνες, είδη και υποκατηγορίες μουσικής σίγουρα θα καλύψουν όλα τα γούστα του κοινού και θα το ενθαρρύνουν να ανοιχτεί σε πρωτόγνωρα ακούσματα. Δυνατά ονόματα αλλά και νέοι καλλιτέχνες έχουν μία μοναδική εμπειρία να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας εδώ!

 

Comments

You may also like...