Αυτά είναι τα καλύτερα headphones του 2016

Το CNET, η απόλυτη αυθεντία όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές και οτιδήποτε μπορεί να καλωδιωθεί, μόλις παρουσίασε μία λίστα με τα καλύτερα μοντέλα ακουστικών για το 2016. Από το V-Moda M-100’s ως τα ασύρματα Bose’s, τα headphones που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη λίστα είναι τα καλύτερα παγκοσμίως.

Κάθε σετ βαθμολογείται με βάση το design του, τα χαρακτηριστικά του, την ποιότητα ήχου που προσφέρει και την τιμή του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα έξι (6) ακουστικά που επιλέξαμε, δίνοντας έμφαση στις παροχές που διαθέτουν για τους DJs. Η ολοκληρωμένη λίστα του CNET είναι διαθέσιμη εδώ.

Bose QuietComfort 35

bose-quietcomfort-35-jeremy doremus

Όντας στην κορυφή της λίστας, τα Bose QuietComfort 35 είναι το “απόλυτο” κτήνος. Θεωρείται το καλύτερο ασύρματο μοντέλο, με δυνατότητα εξωτερικής ηχομόνωσης που είναι διαθέσιμο στην αγορά, ωστόσο, ο χρήστης δεν μπορεί να αντικαταστήσει μόνος του τις μπαταρίες που περιλαμβάνει και το εν λόγω μοντέλο είναι αρκετά βαρύ.

Sony MDR-1A

sony-mdr-1a-product-photos-04

Σημειώνοντας σκορ 8.7, τα MDR-1A είναι τα πιο κατάλληλα μουσικά για κάθε μουσικόφιλο που αναζητά ευκρίνεια και καθαρό ήχο. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ενσύρματο και συνδέεται με το κινητό μέσω καλωδίου, ενώ ακόμα, είναι πολύ άνετα. Η τιμή τους είναι κοντά στα 300$.

Audio-Technica ATH-M50x

flaudiotechnica50x

Τα ακουστικά αυτά είναι πολύ ψηλά στη λίστα του CNET, έχοντας συγκεντρώσει 8.7 βαθμούς. Είναι διαθέσιμα σε πολύ καλή τιμή – 139$ στο Amazon. Τα Audio-Technica ATH-M50x είναι πολύ άνετα, έχουν καλή ποιότητα αναπαραγωγής ήχου και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τους τις παροχές, είναι αναμφίβολα τα καλύτερα ακουστικά που μπορείτε να βρείτε για κάτω από 150$.

Audeze Sine

audeze sine

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο ακριβό στη λίστα, με τιμή 449$ αλλά διαθέτει planar magnets, που του δίνουν τη δυνατότητα να αναπαράγει αψεγάδιαστα τους ήχους. Παρόλο που δεν έχουν το πιο εξεζητημένο design, είναι τα ακουστικά μετ τις καλύτερες επιδόσεις στη λίστα όσον αφορά την ποιότητα του ήχου. Αν οι φήμες της Apple για το ότι δεν θα περιλαμβάνει 3.5 mm jack στο καινούριο iPhone7, τότε το Sine θα μπορεί να είναι συμβατό.

Beyerdynamic T51i

beyerdynamic-t51i-1

Ένα από τα λίγα on-ear ακουστικά που βρίσκεται τόσο ψηλά στη λίστα. Τα T51i διαθέτουν μεταλλικό σκελετό και κυκλικές καλύπτρες αφτιών αλλά και μία πολύ δελεαστική εγγύηση 2 ετών. Συγκέντρωσαν score 8.6 στη λίστα του CNET και είναι διαθέσιμα στο Amazon για 299$.

V-Moda Crossfade M-100

Η αγάπη μας για τα V-Moda δεν εκφράζεται με λόγια αλλά είμαστε περήφανοι που το συγκεκριμένο μοντέλο κατάφερε να βρεθεί στη λίστα του CNET, συγκεντρώνοντας 8.3 βαθμούς. Μπορείτε να τα βρείτε στο Amazon για 250$.

 

 

Comments

You may also like...