Ο Ελληνικής καταγωγής Athos κυκλοφόρησε το debut EP του ‘Substances’

Ο Θάνος Καψάλης βρίσκεται πίσω από το alias Athos και την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το debut EP του στην Under No Illusion με τίτλο ‘Substances’.


Ο ανερχόμενος παραγωγός αποτελεί ένα από τα φωτεινά παραδείγματα της local dance σκηνής αποδεικνύοντας ότι, οι εγχώριοι dance artists έχουν εξελιχθεί ραγδαία προς το καλύτερο σε επίπεδο παραγωγής και έχουν αρχίσει να έχουν ισχυρή παρουσία σε παγκόσμια κλίμακα. Το ‘Substances EP’ αποτελείται από τέσσερα tech house κομμάτια, τα ‘Substances’, ‘Space Time’, ‘The Plan’ και ‘Naughty Girls’. Τα πρώτα δύο έχουν πιο πυκνά και deep basslines, ενώ προσφέρουν στον ακροατή αρκετά trippy vibes, εξαιτίας των διάφορων fx και acid ήχων, των ατμοσφαιρικών pad και των φωνητικών. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα, το ‘The Plan’ και το ‘Naughty Girls’ αποτελούνται από πιο raw & techy drumset και λίγο πιο punchy bassline. Chop vocals και ποικιλία από fx ήχους συνεχίζουμε να ακούμε και σ’ αυτά τα κομμάτια.


Το EP του Athos έχει μια καθαρή tech house δυναμική και σίγουρα τα κομμάτια έχουν συνοχή μεταξύ τους. Με περίπου μια βδομάδα κυκλοφορίας, το ‘Substances EP’ έχει καταφέρει να φτάσει αρκετά ψηλά σε πωλήσεις στο Beatport, φτάνοντας μέχρι στιγμής στην 4η θέση του Top Ten Tech House releases και στην 23η θέση των συνολικών releases του Beatport. Μετά το πρώτο του κομμάτι ‘Command D’ που κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά, τα τέσσερα αυτά κομμάτια αποτελούν τη συνέχεια της μουσικής πορείας του Athos. Το ‘Substances EP’ από τον Athos κυκλοφορεί από την Under No Illusion και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

 

Comments

You may also like...