Καλλιτέχνης για το 2019…

Το 2019 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και να υποδεχτούμε τη νέα δεκαετία και το 2020. Άλλη μια χρόνια ιδιαίτερη για τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής με πολλά νέα πρόσωπα και καλλιτέχνες. Ποιος ήταν όμως ο καλλιτέχνης που ξεχώρισε περισσότερο το 2019 ;

Για να είμαστε ειλικρινής η αλήθεια είναι πως βρισκόμασταν ανάμεσα σε δυο καλλιτέχνες που θα μπορούσαν επάξια να χαρακτηρίστουν ως καλλιτέχνες της χρονιάς. Στο τέλος όμως η σκέψη ήταν μια και δεν θα μπορούσαμε να πούμε κάποιον άλλον εκτός των..

ARTBAT. Το δίδυμο από την Ουκρανία κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στο 2019 και να μαγνητίσει τα βλέμματα με τα ιδιαίτερα κομμάτια τους. Οι Arthur και Batish κατάφεραν να κάνουν τον underground ήχο τους να παίζεται παντού και σε όλα τα clubs.

To 2019 ξεκίνησε για τους ARTBAT με το ‘Upperground’ EP όπου και μας έδειξαν αμέσως πως θα πρέπει να περιμένουμε πολλά. Η συνέχεια ήταν το ‘Apollo’ EP που ήταν σε συνεργασία με τον Matador. Έπειτα το ‘Montserrat/Closer EP με τους whomadewho. Συνέχισαν με το ‘Orbital’ για να φτασουμε στο για πολλούς track της χρονιάς.

To Remix τους στο ‘Return To Oz’ των Monolink. Το κομματι που έσπασε τα charts παίζονταν και παίζεται παντού. Πάνω από 6 εκατομμύρια streams στο Spotify και 5 στο YouTube. Οι ARTBAT έκλεισαν το 2019 με το τελευταίο τους Single να κυκλοφορεί το Σέπτεμβριο και ήταν το ‘Aquarius’.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το 2019 ανήκει δικαιωματικά στους ARTBAT. Ένα underground duo της progressive techno ειδε την μουσική τους να ακούγεται από fans όλων των ειδών μουσικής και αυτό από μόνο του δείχνει παρά πολλά.

Ηδη οι ARTBAT έχουν μια συνεργασία με τους CamelPhat που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020 και την sold out εμφάνιση τους στο Printworks μαζί με τον Eric Prydz. Περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι ARTBAT για το 2020. Σίγουρα το 19 ήταν μια χρόνια που δεν θα ξεχάσουν ποτε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr 

Comments

You may also like...