Ακούστε το καινούργιο κομμάτι των ARTBAT με τον Sailor & I

Το Ουκρανικό duo που ακούει στο όνομα ARTBAT επιστρέφει στις παραγωγές, αυτή την φορά με τον ταλαντούχο τραγουδιστή Sailor & I και το ‘Best of Me’.

Συνεχίζοντας στα πολύ υψηλά επίπεδα που μας έχουν συνηθίσει, οι ARTBAT συνθέτουν και πάλι μια μοναδική μελωδία, όπως αυτοί ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Το ‘Best of Me’ δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας το οποίο χτίζεται με ένα αρκετά απλό build-up και καταλήγει σε δυνατά synths, που σε συνδυασμό με το progressive bass και τα διάφορα stabs δημιουργούν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ukrainian duo Artbat wins prestigious DJ award for breakthrough | KyivPost - Ukraine's Global Voice

Η συνεργασία με τον Sailor & I δεν μοιάζει καθόλου τυχαία, καθώς τα ατμοσφαιρικά του φωνητικά, εμπλουτίζουν το breakdown του κομματιού και μας οδηγούν σε ένα δυναμικό drop. Ο Sailor & I κατάγεται από την Στοκχόλμη της Σουηδίας. Πέρα από τραγουδιστής είναι και πολύ καλός μουσικός αφού γνωρίζει να παίζει πολλά όργανα. Κινείται κυρίως σε indie επίπεδα που συχνά συνδυάζει με ηλεκτρονικούς ήχους και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της σκηνής, όπως ο Paul Woolford, DJ Tennis και M83.

Οι ARTBAT για ακόμα μια φορά εξελίσσουν τον ήχο τους και μας κερδίζουν με την δικιά τους ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. To κομμάτι έχει ήδη δεχθεί την υποστήριξη από μεγάλα ονόματα, σαν αυτό του David Guetta, Pete Tong, Above & Beyond και πολλών άλλων. Επίσης είναι το νέο essential tune στο BBC Radio 1 όπως ανακοίνωσε ο Pete Tong. Το ‘Best of Me’ κυκλοφορεί από την Metaphysical και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...