Το Rmx της χρονιάς έρχεται ξανά από τους ARTBAT

Μετά την μεγάλη συνεργασία των δύο πολύ μεγάλων ονομάτων, CamelPhat και ARTBAT, με το ‘For A Feeling’ το οποίο κράτησε την πρωτιά του Beatport στο overall chart για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξαναβλέπουμε τα δύο duo στον ίδιο τίτλο ενός κομματιού. Αυτή την φορά οι ARTBAT παρουσιάζουν το Remix τους για την πρόσφατη κυκλοφορία των CamelPhat ‘Hypercolour’, με τον Έλληνα τραγουδιστή του συγκροτήματος των Foals, Yannis.

Οι ARTBAT κρατάνε τον πήχη στο υψηλότερο επίπεδο με τις τελευταίες του κυκλοφορίες. Το μυστικό τους βρίσκεται στις μελωδίες και τους ήχους που δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα από το μυαλό σου. Αυτή την φορά μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ξεχωριστά φωνητικά του Yannis. Τα εκπληκτικά pads στο breakdown με το καθαρό bass και την μελωδία στο drop, καθιστούν το κομμάτι ένα από τα καλύτερα melodic techno για φέτος.

Οι ARTBAT πρόσφατα δήλωσαν «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το Remix που κάναμε για τους ταλαντούχους φίλους μας Camelphat και τον Yannis. Ήταν χαρά μας που δουλέψαμε σε αυτό το καταπληκτικό κομμάτι και έχουμε βάλει πολλά θετικά συναισθήματα σε αυτό. Ανυπομονούμε να παίξουμε αυτό το τραγούδι ζωντανά, να χορέψουμε μαζί και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις με όλους σας.»

Το ερώτημα πλέον είναι άμα το καινούργιο αυτό Remix μπορεί να ξεπεράσει την τεράστια επιτυχία που έχουν δεχθεί τα δύο προηγούμενα Remixes των Ουκρανών, στο ‘Keep Control’ του Sono και το ‘Return To Oz’ του Monolink. Το Remix των ARTBAT στο ‘Hypercolour’ κυκλοφορεί από την RCA Records Label και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...