Οι ARTBAT κυκλοφόρησαν το νέο τους single ‘Horizon’

Το Ουκρανικό δίδυμο ΑRTBAT, που έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα τα τελευταία χρόνια με την μουσική του και να αποτελεί ένα από τα πιο hot acts κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο ‘Horizon’. Το νέο τους κομμάτι κυκλοφορεί από το label τους Upperground που δημιούργησαν πρόσφατα.

Οι δημιουργοί του mega hit Rmx ‘Return To Oz’ των Monolink που μετράει πάνω από 34 εκατομμύρια views και 37 σε YouTube , Spotify αντίστοιχα επιστρέφουν με το δεύτερο release τους στην δισκογραφική τους μετά το ‘Flame’. Το ‘Horizon’ ήταν ένα από τα tracks όπου οι fans το περίμεναν αρκετό διάστημα αφού είναι ένα από τα πιο δυνατά τους tracks στα τελευταία τους sets.

Το ‘Horizon’ είναι ένα Instrumental progressive κομμάτι, μελωδικό με πολύ ωραία δυνατά drops. Το breakdown είναι πιο συναισθηματικό με τα Piano chords και τις μελωδίες που το απαρτίζουν. Προς το τέλος το track γίνεται πιο πολύ melodic techno για να κλείσει με outro ένα από τα progressive drops.  Αρκετά ωραίο release από τους ARTBAT και ένα track που σίγουρα θα παιχτεί πολύ και θα το ακούσουμε στο μέλλον.

Μπορείτε να κάνετε stream το ‘Horizon’ των ARTBAT που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική τους Upperground παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...