Το φαινόμενο ARTBAT στο Black Hole

Το Ουκρανικό δίδυμο ARTBAT των Artur και Batish, που κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και να στραφούν πάνω τους το 2019 με την ιδιαίτερη μουσική τους θα εμφανιστεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Black Hole στην Αθήνα.

Για πολλούς χαρακτηρίστηκαν ως καλλιτέχνες της χρονιάς για το 2019 αφού τα κομμάτια τους έσπασαν τα charts τόσο σε beatport αλλά και σε streams στο spotify και το YouTube. Το Remix τους στο ‘Return To Oz’ των Monolink ήταν από τα πιο πολυπαιγμένα tracks. Το 2020 ξεκίνησε για τους ARTBAT με το πολύ δυνατό τους remix στο classic track ‘Keep Control’ των Sono. Για τον μήνα Ιανουάριο 2020 χαρακτηρίστηκαν από το Beatport καλλιτέχνης του μήνα. Στην συνέντευξη που παραχώρησαν δήλωσαν πως η έπιτυχια τους βασίζεται στο γεγονός πως δεν το κάνουν για τα χρήματα. Αν το κανείς για τα χρήματα θα τελειώσει πολύ γρήγορα!

Το φαινόμενο ARTBAT έρχεται στο καινούργιο club της πόλης, το Black Hole για να ταρακουνήσει το Αθηναϊκό κοινό σε ένα από τα πιο δυνατά events.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου οι μοναδικοί ARTBAT στο Black Hole. Μαζί τους οι Dizharmonia και Reign Of Time. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...