Είναι επίσημο, Armin Van Buuren και Shapov συνεργάζονται !

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί μια συνεργασία ανάμεσα στον Ρώσο παραγωγό της Axtone και του Ολλανδού θρύλου της Trance Armin Van Buuren ; Ο Armin Van Buuren στην πρόσφατη εμφάνιση του στην Ουτρέχτη και το ASOT έπαιξε για πρώτη φορά το track τους.

Ο Shapov ήταν ένα από τα πρώτα μέλη του group Hard Rock Sofa. Το 2015 ξεκίνησε το solo project του ως Shapov και έδειξε αμέσως πως δεν είναι ένας συνηθισμένος DJ / Producer. Ο ίδιος ο Axwell τον στηρίζει από την πρώτη μέρα. Με πάρα πολλά releases στην Axtone, συνεργασία με τον Axwell αλλά και στήριξη από όλα τα μεγάλα ονόματα όπως Axwell Λ Ingrosso, Alesso, Kryder, Tom Staar, Steve Angello, Hardwell, Tiesto, David Guetta και πολλούς άλλους. Έφτασε η στιγμή να συνεργαστεί με έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς της ηλεκτρονικής μουσικής τον Armin Van Buuren.

Ο τίτλος του τραγουδιού θα είναι μάλλον ” The Last Dancer”. Στο κομμάτι ακούμε ξεκάθαρα το ύφος και των δύο μουσικών. Στοιχεία από trance του Armin και progressive από τον Shapov. Τα drops έχουν περισσότερο την προσέγγιση του Ολλανδού και το break είναι περισσότερο του Ρώσου.

Ακούστε το ” The Last Dancer” των Armin Van Buuren και Shapov παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Comments

You may also like...