Οι Armin Van Buuren και Hardwell ανακοίνωσαν πως θα παίξουν μαζί στο φετινό AMF!

Ο Armin van Buuren και ο Hardwell έκαναν μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση στο κέντρο του Άμστερνταμ, ανακοινώνοντας μια ακόμα πιο ξεχωριστή συνεργασία μεταξύ των δύο. Οι δύο πρώην νούμερο 1# DJs  βρέθηκαν στη σκηνή στον τελευταίο όροφο του διάσημου ξενοδοχείου Krasnapolsky του Άμστερνταμ στην καρδιά της πόλης, αποκαλύπτοντας ένα εκπληκτικό γεγονός που πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Amsterdam Dance Event τον Οκτώβριο. Για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία τους οι δύο θα βρεθούν μαζί σε ένα ξεχωριστό Back2Back set στις 21 Οκτωβρίου στο Johan Cruijff ArenA κάτω από την ονομασία «Two Is One».

Τόσο ο Armin van Buuren όσο και ο Hardwell ενημέρωσαν χθες μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, υποδεικνύοντας ότι κάτι ξεχωριστό θα συμβεί πολύ σύντομα. Οι φίλοι που βρισκόντουσαν στο Άμστερνταμ έσπευσαν στην πλατεία Dam να μην χάσουν την ειδική ανακοίνωση, κάτι που είχε σαφώς σχέση με μια εκδήλωση που αφορούσε το AMF, το μεγαλύτερο χορευτικό φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του Amsterdam Dance Event (18-22 Οκτωβρίου). Η AMF γιορτάζει την πέμπτη της έκδοση φέτος και έχει επιλέξει το θέμα «We Own The Night» για να γιορτάσει την 5ετή επέτειο. ”Two Is One” είναι μόνο ένα από τα πολλά events αυτού του θέματος, δίνοντας στους fans της ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο πολλούς λόγους να ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ αυτό το φθινόπωρο.

Δείτε την ξεχωριστή ανακοίνωση που έκαναν οι Armin Van Buuren και Hardwell για αυτό το μοναδικό b2b set. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Happy to announce that on the 21st of October, Hardwell and I will play together at AMF!

Posted by Armin van Buuren on Dienstag, 29. August 2017

Comments

You may also like...