Δείτε τον Armin Van Buuren να παίζει μουσική μπροστά σε 80.000 ανθρώπους

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Μαίου ο Ολλανδός Superstar DJ / Producer Armin Van Buuren παρουσίασε δύο τεράστια και μοναδικά shows στην Amsterdam Arena για το ”The Best Of Armin Only”. Στα δύο αυτά shows παρευρέθηκε ο ασύλληπτος αριθμός των 80,000 ανθρώπων από 97 διαφορετικές χώρες για να ζήσουν από κοντά αυτό το ιστορικό γεγονός του Ολλανδού.

Μετρώντας 200 άτομα για την παραγωγή,μία τεράστια οθόνη από Led εικόνα , αμέτρητα πυροτεχνήματα το ”The Best Of Armin Only” αποτέλεσε το καλύτερο και μεγαλύτερο solo show του Armin Van Buuren.Χορευτές , drummers , ακροβάτες και πολλούς άλλους καλλιτέχνες να συνοδεύουν το show. To event το παρακολούθησαν κοντά στα 5 εκατομμύρια άνθρωποι μέσω του Livestream από όλον τον κόσμο.

Ο ίδιος ο Armin δήλωσε πως: ”Ακόμη κουνιέμαι από όλο αυτό.Αυτό το Show, αυτό το κοινό…Ήταν πραγματικά φαινομενικό. Νιώθω λίγο περίεργα που τελείωσε τόσο γρήγορα αλλά το απόλαυσα τόσο πολύ.Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την στήριξη και όλους για την σκληρή δουλειά ,τους fans μου και φυσικά Alda,DLP,Armada, και Corino Media Group. The Best Of Amrin Only δεν είναι το δικό μου στιγμιότυπο αλλά το δικό μας. ”

Στην διάρκεια του δεύτερου show ο Armin Van Buuren παρουσίασε ”The Best Of Armin Only” album. Μπορείτε  να δείτε όλο το set του και να αγοράσετε στο παρακάτω Link και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Αγορά:https://avb.lnk.to/TBOAOPR

Like us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...