Ο Argy επιστρέφει με το νέο του EP στους The Martinez Brothers

Ο Έλληνας DJ / Producer Argy ξεκινάει τη νέα χρονιά με το καινούργιο του EP ”The Numbers” στην εταιρεία των The Martinez Brothers Cuttin’ Headz.

Ο ίδιος πρόσθεσε για αυτή την κυκλοφορία πως: ” Κυκλοφορούσα μουσική ασταμάτητα από το 2005 με το 2017 να είναι η πιο μη παραγωγική μου χρονιά σε ότι είχε να κάνει με τις κυκλοφορίες τραγουδιών. Ήταν ένα απαραίτητο κενό για να ξεκουράσω τα αυτιά μου και πραγματικά να σκεφτώ που θα ήθελα να πάω την δισκογραφία μου. Όταν γύρισα πίσω στην παραγωγή είχα τον χρόνο να αναλογιστώ με ποιον θα ήθελα να δουλεύω και ποιο είδος μουσικής ήταν αυτό που με έκανε να ανατριχιάζω. Το 2018 θα είναι το πιο παραγωγικό μου έτος με μία σειρά από νέες κυκλοφορίες.  Η πρώτη είναι το νέο μου EP ”The Numbers” στην εταιρεία των The Martinez Brothers Cuttin’ Headz.

Το ”The Numbers” περιέχει 5 τραγούδια. Τα 3 είναι original και 2 remixes στο ”Numbers” από τους DJ Skull και Christian Burkhardt. Ο Argy δημιούργησε δύο Tech House tracks το ”The Numbers” και το “‘Tutti Frutti” και ένα Techno το ”A.F.T.E.R. Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το ”The Numbers” EP του Argy στο παρακάτω Link και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:goo.gl/pKbCZF

Comments

You may also like...