Ο Argy δεν είναι ένας ακόμη DJ / Producer !

Κάτοικος Λονδίνου και γεννημένος σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου, την Ρόδο. Ο Argy είναι ο μουσικός που θα ήθελες να γίνεις ή να είσαι. Στην μικρή όμορφη χώρα μάς λίγοι είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει μουσικά και έχουν βρεθεί στα καλύτερα Clubs και στις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου. Ένας από αυτούς είναι ο Argy.

O Argy εμφανίστηκε στον χώρο της ηλεκτρονική μουσικής το 2005 με το πρώτο του EP. Το τραγούδι του ”Love Dose” βρέθηκε σε αρκετά υψήλες θέσεις στις διάφορες μουσικές πλατφόρμες της εποχής. Το συγκεκρίμενο track κυκλοφόρησε και με το remix του γνωστού Luciano. Από τότε αμέτρητες παραγωγές τόσο σε originals, remixes αλλά και Albums. To πρώτο του Album κυκλοφόρησε το 2008 με την επωνυμία ”Focus On Argy”. Από τότε κυκλοφόρησε άλλα 4 με το τελευταίο να κυκλοφορεί το  2015 σε συνεργασία με την Mama. Έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους του χώρου όπως Sven Vath και την Cocoon, τον Dennis Ferrer και την Objektivity αλλά και την εταιρεία ορόσημο της ηλεκτρονικής μουσικής Defected. Επίσης είναι δημιουργός και του δικού του Label These Days Records.

Argy & Mama

Έχει εμφανιστεί στα πιο δημοφιλή και παγκοσμίως γνωστά Clubs όπως Amnesia Ibiza, Ushuaia, Pacha, Space αλλά και στο δικό μας Cavo Paradiso στην Μύκονο. Τα tour του τον βρίσκουν μεταξύ Νέας Υόρκης, Μαρόκο,Σουηδία, Ίμπιζα, Ιταλία, Μεξικό, Βερολίνο και όπου αλλού μπορείτε εσείς να φανταστείτε. Η καριέρα του ξεκίνησε από το εξωτερικό και μέχρι σήμερα εκεί βρίσκεται. Το Dybbuk όμως σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις η να ακούσεις ξανά τον Argy από κοντά. Λίγο πριν την εμφάνιση του ο Argy μίλησε στο dancetoday.gr !

Καλησπερα Argy , το προσεχές Σάββατο θα βρίσκεσαι στην Αθήνα και το Dybbuk. Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις και τι σημαίνει για σένα το Dybbuk ;

Dybbuk για μένα σημαίνει Αθηνά. Εδώ και μια δεκαετία παίζω για το ίδιο μαγαζί, για την ίδια οικογένεια, και ίσως τώρα που και ο κόσμος έχει κατανοήσει και αγαπήσει αυτό που κάνω, είναι ακόμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό να παίζω εκεί.

Το 2017 φτάνει στο τέλος του. Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή και ποια η χειρότερη μουσικά ;

Ήταν η πιο παραγωγική χρόνια σχετικά με την μουσική παραγωγή, αλλά λόγω κάποιων καθυστερήσεων από την μεριά των δισκογραφικών όλα τα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν το 2018, οπότε ίσως να ήμουν λίγο άτυχος με το timing φέτος. Πέρα από τρεις νέες κυκλοφορίες για τον επόμενο χρόνο ασχολήθηκα και με πολλά soundtrack και διαφημιστικές καμπάνιες, κάτι που ήταν εντελώς καινούργιο για μένα.

Αν είχες την δύναμη να αλλάξεις κατι από την σημερινή μουσική ποιο θα ήταν αυτό ;

Αν κάτι δεν σου αρέσει, είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξεις γνώμη ή απλώς να συμφιλιωθείς με αυτό. Δυσκολεύομαι να μισήσω κάτι αυτές τις μέρες και σπάνια κάτι θα με πειράξει. Δεν έχω απαιτήσεις από τον κόσμο ούτε από κάποια μουσική σκηνή.

Πρόσφατα είδαμε το Remix σου στο “Deep Inside” μαζί με τους The Martinez Brothers να βρίσκεται στο διαφημιστικό clip στην δημοφιλή σειρά αρωμάτων παγκοσμίως της Carolina Herrera. Πως προέκυψε αυτή η μεγάλη συνεργασία ;

Συζητούσαμε για διάφορα κομμάτια και μετά από μερικές δοκιμές και σε συνεννόηση με την εταιρεία, καταλήξαμε ότι αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το διαφημιστικό ήταν το Deep Inside. Αρχικά ο Louie Vega δοκίμασε να μας στείλει νέες εκτελέσεις των φωνητικών από την ίδια τραγουδίστρια άλλα τελικά συμφωνήσαμε να πάρουμε το αυθεντικό και πιο σκονισμένο φωνητικό. Αν ψάξω τα studio sessions σίγουρα θα υπάρχουν δυο ακόμα εκτελέσεις αρκετά ικανοποιητικές που δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Κλείνοντας και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου. Τι θα δούμε από εσένα το νέο έτος ;

Ετοίμασα ένα δίσκο για την εταιρία των Martinez Brothers με ένα καταπληκτικό remix από τον DJ Skull. Επίσης θα κυκλοφορήσω έναν πιο ιδιαίτερο δίσκο την άνοιξη στην Rebirth και έπειτα το καλοκαίρι θα ακολουθήσει ένας εορταστικός δίσκος για τα δέκα χρόνια από το πρώτο μου album. Ευχαριστώ και εγώ! 

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ο Argy θα βρίσκεται στο Dybbuk. Μαζί του οι Steve Kis και George R. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...