Ο Andrea Oliva κυκλοφόρησε νέο EP στο label του FISHER

Μετά από αρκετές φετινές κυκλοφορίες σε δισκογραφικές, όπως Moon Harbour, Saved, Sola και Good Company, ο Andrea Oliva συνεχίζει με το νέο του EP στη δισκογραφική του FISHER.


Το EP ονομάζεται ‘Unison’ και περιλαμβάνει δύο κομμάτια, το ομώνυμο πρώτο κομμάτι και το ‘Rampling’. Το ‘Unison’ σε σχέση με το ‘Rampling’, έχει λιγότερους ήχους, περισσότερο raw tech drumset και βαθύ bassline. Το ‘Rampling’ έχει πιο πλούσιο drumset, moving bassline, hip hop vocals και acid στοιχεία. To ‘Unison’ αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στη θέση #30 του Tech House Chart του Beatport, ενώ από τη μέρα που κυκλοφόρησε έχει δεχτεί υποστήριξη από Pete Tong, EDX, Dom Dolla, CID, The Aston Shuffle, Robbie Rivera, Tough Love κ.ά.


Το ‘Unisoon EP’ είναι το δεύτερο EP που κυκλοφορεί από την Catch & Release, μετά το πρώτο EP του FISHER με τίτλο ‘Freaks / Wanna Go’, ενώ ο Andrea Oliva είναι ο δεύτερος παραγωγός (εκτός του FISHER) μετά τον Martin Ikin που κάνει ντεμπούτο στη δισκογραφική. Μπορείτε να ακούσετε το ‘Unison EP’ του Andrea Oliva που κυκλοφορεί από την Catch & Release παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...