Το βιβλίο της Amy Thomson, πρώην manager των Swedish House Mafia & Kanye West πρέπει να το διαβάσεις

Η πρώην manager των Swedish House Mafia, Kanye West, Alesso, Gorrilaz και τωρινή του DJ Snake κυκλοφόρησε το βιβλίο της, ‘Artist Management and a Market: A Beginner’s Guide’ και μπορείς ελεύθερα να το κατεβάσεις.

Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τους Swedish House Mafia ξέρουν ποια είναι η Amy Thomson. Ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας επιτυχίας των Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso οφείλεται στην Βρετανή manager. Ακόμη και στην επανένωση τους το 2018, στο Ultra Miami η Amy Thomson έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού ήταν εκείνη που το έκανε να συμβεί και να ξεκινήσει η νέα εποχή των SHM. Μετά από 14 χρόνια δίπλα στους Σουηδούς ως manager αποφάσισε το καλοκαίρι του 2018 να αφήσει τους Swedish House Mafia για νέες προκλήσεις και μία από αυτές ήταν να αναλάβει το management του DJ Snake.

Επίσης η CEO-Founder της γνωστής εταιρείας management, ΑΤΜ Αrtists ανακοίνωσε πως την έκλεισε έπειτα από 17 χρόνια λειτουργίας, αλλά θα παρουσιάσει μέσα στο 2020 το νέο της εγχείρημα. Τον Οκτώβριο του 2018 η Amy Thomson μοιράστηκε όλα τα μυστικά του management & marketing καθώς και πολλά άλλα θέματα σε ότι αφορά την παγκόσμια μουσική βιομηχανία στο σχολείο που δημιούργησε στο Λονδίνο με την επωνυμία, ‘Mind Your Own Business’. Πολλοί νέοι μαθητές από όλον τον κόσμο παρευρέθηκαν στο 5ημερο σεμινάριο της για να την ακούσουν και να μάθουν πάρα πολλά από την ίσως καλύτερη και πιο επιτυχημένη manager. Όλα τα έσοδα του project διατέθηκαν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Έπειτα την τεράστια επιτυχία του ‘Mind Your Own Business’ πολλοί fans ήθελαν να παρευρεθούν σε αυτό το σεμινάριο με αποτέλεσμα η Amy Thomson να ανακοινώσει 3 νέες τοποθεσίες για το 2019. Στην Στοκχόλμη, στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες. Δυστυχώς όμως αργότερα το 2019 ανακοίνωσε την ακύρωση τους για προσωπικούς λόγους της ίδιας. Ενάμιση χρόνο αργότερα από αυτή την ανακοίνωση επέστρεψε με το βιβλίο της, το οποίο περιέχει όλα τα θέματα που μοιράστηκε στο ‘Mind Your Own Business’. Το Artist Management & Market: A Beginners Guide είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά και ενδιαφέρον βιβλία που κάποιος πρέπει να διαβάσει. Είτε είναι fan της μουσικής είτε οτιδήποτε άλλο.

Στο βιβλίο η Amy Thomson μιλάει σε πρώτο πρόσωπο και έχει την ελευθερία λόγου χωρίς να χρησιμοποιεί ξύλινο λόγο με αποτέλεσμα να δημιουργεί στον αναγνώστη πως μιλάει κατευθείαν σε αυτόν, έτσι ώστε να μην χάνεται καθόλου το ενδιαφέρον. Μοιράζεται ιστορίες από τις εποχές που ήταν manager στους Swedish House Mafia, Kanye West και Gorillaz. Ακόμη αναφέρει όλα αυτά που πρέπει ένας καλλιτέχνης να κάνει για να πετύχει, πως πρέπει να σκέφτεται και πάρα πολλά ακόμη.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ‘Artist Management & Market: A Beginners Guide’ στο παρακάτω link και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Artist Management & Market: A Beginners Guide: https://bit.ly/2RlLjJb

Comments

You may also like...