Τι συμβαίνει με τον Alesso ;

Ο Σουηδός Alesso που έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα το περασμένο έτος με την αλλαγή στο μουσικό τους ύφος δείχνει πως πλέον δεν έχει αλλάξει μόνο μουσικά αλλά και σαν χαρακτήρας.

Ο δημιουργός του ”Calling” , ”Nillionaire” , ”Dynamite” , ”Tear The Roof  Up” , ”Under Control” και ”If I Lose Myself” έχει έρθει σε μία σύγκρουση με τους fans του. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο Alesso δημοσίευσε ένα video στο twitter όπου δείχνει τον εαυτό του στην Tomorrowland 2012 να παίζει το ”Calling” γράφοντας ” Ποιο είναι αυτό το παιδί ; ”. Η συνέχεια ήταν με έναν fan να του απαντάει: ” Αυτό το παιδί ήταν ο καλύτερος παραγωγός που ήξερα. Ξέρεις που είναι τώρα;”.

Αυτό μάλλον δεν άρεσε και πολύ στον Σουηδό και η απάντηση του ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί από τον Alesso. Να απαντάει με αρκετά σκληρό τρόπο. Ο Αlesso μπορεί να βλέπει την μουσική διαφορετικά αλλά όχι και τους fans του που τον στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Δείτε παρακάτω τον διάλογο μεταξύ των δύο και την απάντηση του Alesso. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Comments

You may also like...