Μετά από δύο χρόνια ο Alesso κυκλοφόρησε το ‘Somebody To Use’

Ο Alesso μετά από 2 χρόνια κυκλοφόρησε επιτέλους το ‘Somebody To Use’ σε δύο διαφορετικές versions. Τo original mix και το toxic mix.

Την παραμονή πρωτοχρονιάς για το 2020 ο Alesso είχε παίξει για πρώτη φορά αυτό το κομμάτι και αμέσως οι fans άρχισαν να ρωτούν ποιο είναι αυτό το ID και αν είναι από τον Σουηδό. Αργότερα ήρθε η πανδημία και ο πλανήτης πάγωσε και ειδικά ο κόσμος της μουσικής για αρκετούς μήνες. Το 2020 είδαμε το πρώτο major festival να πραγματοποιείται τον Νοέμβριο στο Ταιβάν, με το Ultra Taiwan. Εκεί ήταν headliner ο Alesso και έπαιξε το ‘Somebody To Use’. Αυτό που ακούσαμε ήταν πως είχε αλλάξει σε σχέση με την πρώτη εκδοχή. Μετά το τέλος της πανδημίας και στις αρχές του καλοκαιριού του 2021 πραγματοποίησε τα δικά του shows στο Los Angelles, ‘Together Again’. Εκεί έπαιξε μία νέα τρίτη version του κομματιού που τελικά κατέληξε να είναι και αυτή που κυκλοφόρησε. Αναφέρομαι στο toxic mix.

Το original mix είναι μία πιο Deep house-pop και radio-friendly εκδοχή. Τα vocals είναι αυτά που δίνουν περισσότερο στην συγκεκριμένη version. Φαίνονται πιο πολύ. Καταλαβαίνουμε τι ακριβώς έκανε ο Alesso με το να κυκλοφορήσει και τις δύο εκδοχές. Το original mix είναι για να αναδείξει τα vocals που είναι πράγματι πολύ δυνατά και ωραία ενώ στο toxic mix δεν φαίνονται τόσο αφού η βαρύτητα πέφτει περισσότερα στα drops. Το toxic mix είναι μία πιο club version. Πιο πολύ ενέργεια και ρυθμός.

Μπορείτε να ακούσετε και τις δύο versions του ‘Somebody To Use’ που κυκλοφόρησαν από τον Alesso παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...