Ο Alesso κυκλοφόρησε το ”Remedy” και το εντυπωσιακό του Music Video

O Σουηδός με Ιταλικές ρίζες Alesso κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι για το 2018 μετά την καινούργια του συμφωνία με την Universal Music και την 10:22pm. Το νέο του track ονομάζεται ”Remedy” και ο ίδιος το χαρακτήρισε ως Future Progressive.

Tα τελευταία χρόνια υπάρχει μία έντονη διχογνωμία ανάμεσα στους fans του σχετικά με τον δρόμο που έχει ακολουθήσει που είναι πιο Pop mainstream και όχι όπως όταν εμφανίστηκε στον χώρο. Δηλαδή με progressive house και πιο Club tracks. Μετά την συνεργασία του με την Haillee Steinfield, Watt και Florida Georgia Line και το ”Let Me Go” και το ”Is That For Me” με την Anitta πολλοί fans απογοητεύτηκαν.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με τον Alesso να αλλάζει τα sets του και να παίζει μέχρι και techno αλλά να έχει και techno ID.  Πολλοί πιστέψανε πως ο Alesso επέστρεψε. Τελικά το ”Remedy” δεν είναι σαν το ”Let Me Go” ούτε σαν το ”Is That For Me”. Αντιθέτως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον single αλλά αναμφίβολα δεν θυμίζει το παλιό Alesso. Το Music Video από την άλλη είναι καταπληκτικό.

Το Music Video του ”Remedy” μέσα σε λίγες ημέρες έχει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το video clip ξεκινάει με ένα μικρό κοριτσάκι να κοιτάζει έξω από το παράθυρο και να βλέπει ένα διαστημόπλοιο να πέφτει. Η ίδια θέλει να το πει στην μαμά της αλλά δείχνει να μην τη ακούει και να την αγνοεί. Η συνέχεια θα σας συγκινήσει και θα είναι ένα από τα καλύτερα music videos που έχετε δει.

Μπορείτε να ακούσετε και να δείτε το Music Video του ”Remedy” παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...