Ο Alesso έπαιξε το πιο ανατρεπτικό set της καριέρας του στην Νέα Υόρκη

Την περασμένη εβδομάδα ο Σουηδός Alesso έπαιξε δυο Live Sold Out Show στο Avant Gadner του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και σίγουρα κάνεις δεν περίμενε αυτές τις εμφανίσεις. Ο Alesso που έχει διχάσει το κοινό με την αλλαγή στο μουσικό του style έκανε ένα από τα πιο ανατρεπτικά και καλύτερα set στην καριέρα του.

Ο Alesso έπαιξε Tech House και Techno. Από τραγούδια του Eric Prydz στους πρόσφατους υποψήφιους για Grammy τους Camelphat και τον Mark Knight. Ο Σουηδός ξεκίνησε το set του με το δικό του single ”Falling” σε ένα remix των Brohug συνεχίζοντας με το ”Nillionaire”. Έκανε μερικά πολύ ενδιαφέρον edits από τα δικά του κλασσικά τραγούδια όπως το ”Heroes” με το ”Choo” του Pryda και το ”City Of Dreams” με το ”Tai Tai” των M.E.M.O. Ένα τραγούδι που παίζει ο John Digweed στα set του.

Το set του Alesso περιείχε αρκετά τραγούδια από τον Mark Knight όπως το ”Live Stream” το ”In The Pocket” και το ”Put Your Hands Up”. Επίσης είδαμε το remix των Camelphat στο ”Right Here Right Now” αλλά και το ”Cola”. Luigi Madonna, Alex Metric, Ruffus και Illyus & Barrientos ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που επέλεξε ο Alesso σε αυτό το set. Ακόμη ακούσαμε ένα ID μαζί με το δικό του ”Sweat Escape” που ήταν αρκετά ενδιαφέρον και ξεχώρισε. Σίγουρα ο Alesso μετά από αυτή την εμφάνιση έδειξε ποιος είναι ο πραγματικός Alesso και μετέτρεψε το Avant Gadner σε ένα Club με το κοινό να δείχνει πως το απολαμβάνει έντονα.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτή την αλλαγή; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...