Η νέα Batman ταινία περιέχει μουσική από τον Alesso

Η νέα Batman ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson κυκλοφορεί σήμερα σε όλες τις αίθουσες και περιλαμβάνει μουσική από τον Alesso.

Ο Σουηδός κυκλοφόρησε ένα κομμάτι ξαφνικά χθες στο επίσημο YouTube κανάλι του και ανέφερε πως είναι για την ταινία Batman. Ο Alesso προς έκπληξη όλων δεν είχε αναφέρει τίποτα όλο αυτό το διάστημα και το είχε κρατήσει κρυφό. Το κομμάτι που έγραψε για την ταινία ονομάζεται ‘Dark’ και από το τίτλο και μόνο καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα σκοτεινό track όπως ήταν και αναμενόμενο λόγω του ύφους της ταινίας. To ‘Dark’ είναι ένα Underground progressive techno κομμάτι δείχνοντας μας την ικανότητα και το ταλέντο που διαθέτει ο Σουηδός να μπορεί να ελιχθεί σε οποιοδήποτε μουσικό είδος προσαρμόζοντας το δικό του όμως ύφος.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Dark’ του Alesso παρακάτω και να απολαύσετε την νέα Batman ταινία σήμερα στους κινηματογράφους. Μείνετε συντονισμένοι στο dancetoday.gr για περισσότερα μουσικά νέα. Ακολουθήστε μας στα social μας για περισσότερο περιεχόμενο.

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr 

https://instagram.com/dancetoday_gr

www.tiktok.com/@dancetodaygr

 

 

Comments

You may also like...