Ακούστε τον Calvin Harris να ξεφεύγει στο πρώτο του Instagram Live Stream

Το Instagram μόλις παρουσίασε στους χρήστες του τη νέα του παροχή για live streaming, σε μία προσπάθεια να φέρει τους fans και τους διάσημους που ακολουθούν πιο κοντά( Το Instagram ανήκει στο Facebook, οπότε μία τέτοια κίνηση ήταν απλά θέμα χρόνου).

Ένας από τους πρώτους που δοκίμασαν τη νέα αυτή δυνατότητα είναι ο Calvin Harris, που βρίσκεται στο studio και δουλεύει πάνω στη μουσική του. Στο video εμφανίζεται για λίγο και ο Shawn Mendes, αλλά αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει σε αυτό το live είναι το σημείο που παίζει το τραγούδι “Hard To Love”.

Σε κάποια σημεία του track οι θαυμαστές παραπονέθηκαν ότι δεν τους άρεσε, αλλά ο Harris επιφύλασσε για εκείνους μερικές καυστικές απαντήσεις.

Στο 0:59 – “Χέι! Σε όποιον είπε ότι είναι “απαίσιο”, γ****! Αυτό είναι φανταστικό! Γ****!”

Στο 2:00 – “Φίλε, σου είπα ότι θα γίνει ένα γ**** hit; Σου παίζω απλά ένα γ**** τραγούδι! Χαλάρωσε! Απλά χαλάρωσε! Δεν με νοιάζει τίποτα!”

Στο 2:26 – “Αυτό με εκνεύρισε πραγματικά. Άντε γ*** φίλε. ‘Θα σου παίξω το καινούριο μου μεγάλο hit’ ποτέ δεν το είπα αυτό. Το μόνο που είπα είναι ότι θα σας παίξω ένα τραγούδι που έφτιαξα. Όλοι είναι ηλίθιοι εδώ μέσα!”

Είναι περίεργο. Ο Calvin Harris θα έπρεπε να είναι συνηθισμένος στις κριτικές του κόσμου. Όπως και να έχει όμως, φάνηκε και ο ίδιος να το διασκεδάζει. Αργότερα στο stream του εξήγησε ότι δεν θυμώνει πραγματικά με ανθρώπους στο internet. Αν το καλοσκεφτούμε μάλιστα, η συμπεριφορά του θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία πλάκα στους fans του, όχι όμως απόλυτα ειλικρινή. Δείτε το σχετικό video παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα:

Calvin Harris Plays New Unreleased Song & Freaks Out On A Disapproving Fan from Sue B on Vimeo.

Comments

You may also like...