Ο Black Coffee αύριο στην Αθήνα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η Αθήνα και το Akanthus υποδέχονται ένα από τα πιο hot πρόσωπα στην dance σκηνή που ακούει στο όνομα Black Coffee.

Ο Black Coffee έχει καταφέρει να είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή εξαιτίας του μουσικού χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας και ως παραγωγός αλλά και ως DJ. Deep house ύφος με επιρροές από R&B και jazz μουσική, ήχους από την Αφρικάνικη μουσική μαζί με soul φωνητικά και tribal ρυθμούς. Έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα όπως David Guetta, John Legend, Drake και η πιο πρόσφατη εκείνη με τον Usher στο κομμάτι ‘LaLaLa’.

DJ Angelo & Black Coffee

Τα DJ sets πάντα δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα με tribal και afro house vibes, που χρειάζεται κάποιος απλά για να χορεύει για ώρες. Επόμενη στάση μετά την Ibiza, όπου εκεί έχει το δικό του residency show του στο Hi Ibiza κάθε βδομάδα, είναι η Αθήνα και το Akanthus όπου θα παρουσιάσει άλλο ένα μοναδικό dj set για το τέλος του καλοκαιριού. Μαζί με τον Black Coffee θα εμφανιστούν επίσης οι, Dj Angelo, Dj Kabila, Dj Pappa b2b Da Mike, Tourist και Frankie Lluc b2b V. Fotinos.

https://www.facebook.com/Akanthus/videos/530199397734564/

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Black Coffee στην Αθήνα από την Global Fantasy και το Yucatán. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...