Οι Agent Greg & Nimo Iero σηκώνουν την Ελληνική σημαία ψηλά με την τελευταία τους κυκλοφορία!

Ο Agent Greg επιστρέφει πάλι στην γνωστή δισκογραφική εταιρεία Cube Recordings των The Cube Guys μετά το ”Body Move” σε συνεργασία με τον επίσης Έλληνα Nimo Iero για το ”If You Want My Love”.  Πρώτη φορά το παρουσίασε ο Agent Greg στο Miami Music Week τον Μάρτιο και στο Pool Party των Sosumi x Cube x Hotl Records.

Το ”If You Want My Love” επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας DJ / Producer βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα στο τομέα της παραγωγής αφού και οι τρεις τελευταίες κυκλοφορίες του μέσα στο 2017 έχουν λάβει τεράστια υποστήριξη από ξένους DJs / Producers. Βob Sinclar , Kryder , Tom Staar, Eddie Thoneick,Τhe Cube Guys είναι μερικοί από αυτούς που έχουν παίξει στα sets τους τo ”If You Want My Love” ,”Body Move” και το ”So In Love With You”.

O Agent Greg δεν ήταν μόνος όμως για αυτή την παραγωγή. Συνεργάστηκε με τον ανερχόμενο DJ / Producer και κάτοικο της Νέας Υόρκης Nimo Iero. Σίγουρα θα ακούσουμε περισσότερα στο μέλλον και από τους δύο παραγωγούς. Μπορείτε να ακούσετε το ”If You Want My Love” παρακάτω και να το αγοράσετε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Αγορά:http://classic.beatport.com/release/if-you-want-my-love

 

Comments

You may also like...