Λίγο πριν την εμφάνιση του στο Miami Music Week ο Agent Greg κυκλοφορεί το νέο του EP

O Agent Greg ετοιμάζεται για το δεύτερο συνεχόμενο του Miami Music Week μετά την περσινή του εμφάνιση και το Label Party της Sosumi, HOTL και Cube Records. Φέτος θα βρίσκεται στο Label Party της HOTL Records του David Tort και Markem που θα πραγματοποιηθεί στο El Patio Wynwood. Πριν όμως από αυτό, το νέο του EP κυκλοφόρησε σήμερα από την HOTL.

Ο Resident DJ του Dybbuk συνεχίζει και το 2018 με πολλή μουσική και αρκετά νέα τραγούδια. Το 2017 έκλεισε με το “Let The Music Play” μια συνεργασία με τον Nimo Iero και τους The Cube Guys. Το νέο έτος ξεκινάει με το “Maeve Tu Cuerpo” και το “Groove To This” σε συνεργασία με τους Chaka & Marty. Δυο original House tracks που μας βάζουν στο κλίμα του Miami Music Week. O Agent Greg θα είναι μαζί με τους David Tort, Markem, The Cube Guys, Antoine Clamaran, Albert Neve & Abel Ramos, Mara , Les Castizos, Eiiri, Lawrence Casal, DJ Ruff και Dehase.

Ακούστε και αγοράστε το “Mueve Tu Cuerpo” και “Groove To This” του Agent Greg μαζί με τους Chaka & Marty. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:smarturl.it/hotl046/beatport

 

Comments

You may also like...