Ακούστε το ‘BootyShake’ του Agent Greg

Μετά την τελευταία συνεργασία του με τους αγαπημένους στο Ελληνικό κοινό The Cube Guys, ο Agent Greg συνεχίζει στην δισκογραφική των Ιταλών παραγωγών με μια νέα κυκλοφορία με τίτλο ‘BootyShake’.

Το club banger ‘BootyShake’ είναι ένα tech house κομμάτι, με δυναμικό bassline, techy drum set και hook φωνητικά. Το varation του κομματιού είναι εμφανές εξαιτίας της ποικιλίας ήχων σε όλα τα drops, με το τελευταίο pure bass drop να ξεχωρίζει. Το ακούσαμε πρώτη φορά πριν δύο μήνες περίπου στο μηνιαίο podcast των The Cube Guys, όπως και λίγο πιο μετά στο podcast ‘Obsessions’ του Agent Greg.

Λίγο πριν τελειώσει το 2019 με αυτό το single συγκεντρώνει τις τρεις original κυκλοφορίες μαζί με τα κομμάτια ‘Da Party’ (Cube Recordings) και ‘Just Can’t Stop’ (Revuelta Records). Ο resident DJ του Dybbuk συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη Αθήνα αλλά και στα υπόλοιπα clubs της Ελλάδας. Το ‘BootyShake’ κυκλοφορεί από την Cube Recordings και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...