Σύμφωνα με μελέτες αυτη ειναι η ηλικία που είσαι αρκετά μεγάλος για να πηγαινεις σε Club!

© Al Powers, PowersImagery.com

Τελικά είναι εδώ. Μπορεί να είναι κρυο και σκληρό αλλά πλέον υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ποτε δεν πρέπει να εμφανίζεσαι σε ένα Club γιατί πολύ απλά μεγάλωσες.

Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα μελέτη της Currys PC World στην ηλικία των 37 είναι “τραγικό” όπως το χαρακτήρισαν να πας σε ένα Club! Εντωμεταξύ η συγκεκριμένη έρευνα υποστηρίζει πως στην ηλικία των 31 προτιμάς περισσότερο να μείνεις μέσα παρά να βγεις έξω.

Οι περισσότεροι που πήραν μέρος σε αυτή την έρευνα και κοντά στους μίσους υποστήριξαν πως προτιμούν να μείνουν σπίτι  και να βλέπουν τηλεόραση ασχέτως τι καιρό έχει παρά να βγουν έξω. Μία σημαντική δικαιολογία είναι πως μια νυχτερινή βόλτα έχει αρκετά έξοδα.

Επίσης στην συγκεκριμένη έρευνα αν και το να βγαίνεις, να κοικωνικοποιησε στην ηλικία των 37 είναι “απαράδεκτο” ένα ποσοστό του 14% απάντησε πως προτιμά να παρακολουθεί άλλους ανθρώπους στο facebook. Ένα άλλο 37% υποστήριξε πως απλά του αρέσει να χρησιμοποιεί τα social media.

Έπειτα υπάρχουν φυσικά και αυτοί που υποστήριξαν και συγκεκριμένα οι 7/10 πως είναι πλέον χαρούμενοι που βρήκαν τον ένα η μια και μοναδικη. Γιατί ένας βασικός λόγος για να πας σε ένα Club είναι αυτός.

Matt Walburn από την  Currys PC World δήλωσε: “υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή μας που εκτιμούμε περισσότερο τις παροχές που μας προσφέρει το σπίτι μας παρά μια πυρετώδης κοινωνική ζωή. Είναι σχεδόν απίθανο να βαρεθείς σπίτι σου με όλα αυτά που υπάρχουν και την τεχνολογία που έχει τόσο εξελιχθεί.”

Συγχαρητήρια στον Matt για αυτές του τις απόψεις αλλά υπάρχουν αρκετοί που βρίσκονται πάνω από την ηλικία των 37 και συνεχίζουν να πηγαίνουν σε Techno, House parties επειδή πραγματικά τους αρέσει παρά να κάθονται σπίτι και να βλέπουν Blu-ray. Γιατί δεν έχει σημασία τελικά τι ηλικία έχεις γιατί είναι ένας απλός αριθμός αλλά με τι αισθάνεσαι καλά να κανείς και να είσαι πάντα σωστός και κύριος !

Πηγή:http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...