Η Afterlife συνεισφέρει στην καταπολέμηση του COVID-19 με την κυκλοφορία του ‘Unity’

Σε μια εκπληκτική κίνηση προχώρησε η Afterlife με την κυκλοφορία του ‘Unity’, μιας συλλογής 31 κομματιών, με όλα τα έσοδα να δίνονται στο ιατρικό ταμείο της Λομβαρδίας που βρίσκεται στην βόρεια Ιταλία, για την καταπολέμηση του COVID-19.

Afterlife and Tale Of Us present 'Unity' an exclusive 31-track ...

Το ‘Unity’ δημιουργήθηκε υπό την επιμέλεια των ιδρυτών της δισκογραφικής, Tale of Us. Περιέχει κομμάτια από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει την δουλειά τους μέσα από την Afterlife, όπως ο Stephan Bodzin και οι Methane, αλλά και νέων σαν του Franky Wah ή τους Alfa Romero. Όλα τα κομμάτια ακολουθούν τον ήχο που έχει χαραχτεί στην δισκογραφική, της άλλοτε σκοτεινής και άλλοτε φωτεινής μελωδικής techno με έντονη την παρουσία συναισθημάτων και την δημιουργία επικής ατμόσφαιρας.

Afterlife - Hï Ibiza - Info, DJ listings and tickets | Ibiza Spotlight

Ορισμένες από τις συμμετοχές που ξεχωρίζουν είναι αυτές των Innellea με το ‘Dust Planet’ και ένα τρομερό breakdown, της απρόσμενης συνεργασίας των KAS:ST με τον θρύλο της house Kerri Chandler και το ‘The First Time’, του Recondite με τους deep ήχους του ‘Tunnel’, του Stephan Bodzin που επανέρχεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα στις κυκλοφορίες με το ‘Diamant’ και των δύο αξιοσημείωτων κομματιών από τους Tale of Us με τα ‘Alone’ και ‘Together’.

Afterlife 2019 confirmed at Hï Ibiza | Ibiza Spotlight

Μέσα από το ‘Unity’ η δισκογραφική θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο ότι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και να προωθήσει την ενότητα. Η συγκεκριμένη κίνηση από την Afterlife είναι μία από τις πολλές που έχουν πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Όλοι μαζί ή και ο καθένας ξεχωριστά προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη σπίτι μέσα από διάφορες ενέργειες, από ακυκλοφόρητη μουσική που προσφέρεται απλόχερα από τους καλλιτέχνες μέχρι και την πραγματοποίηση διαδικτυακών φεστιβάλ τα οποία προβάλλονται live σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το ‘Unity’ κυκλοφορεί από την Afterlife Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...

1 Response

  1. September 3, 2021

    […] EP στην Afterlife των Tale of Us, μετά από την συμμετοχή του στο ‘Unity’, με το πρώτο κομμάτι από το καινούργιο του άλμπουμ το […]