Το Afterlife των Tale Of Us στην Αθήνα για πρώτη φορά

Ένα από τα καλύτερα και πιο σημαντικά events της χρονιάς πρόκειται να διεξαχθεί αύριο στην Αθήνα και στο Passport Keramikos από το PIXI και το NON. Το δημοφιλές Show των Tale Of Us, Afterlife που έχει πραγματοποιηθεί σε Λονδίνο, Βαρκελώνη,Ίμπιζα και σε αρκετές άλλες πόλεις ανά τον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα για ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο Show.

To Afterlife δημιουργήθηκε το 2016 στο Space Ibiza από τους Tale Of Us ως ένα Label Party αφού έτσι ονομάζεται και η δισκογραφική τους εταιρεία. Με το πέρασμα των χρόνων το Afterlife έγινε ένα από τα πιο διάσημα underground parties της Club σκηνής στην Ίμπιζα. Πλέον το Afterlife έχει γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά Shows και τα Line Ups τους συγκεντρώνουν καλλιτέχνες όπως τους Nina Kraviz, Dixon, Ame, Maceo Plex, Adriatique. Το προσεχές καλοκαίρι το Afterlife θα βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα Clubs της Ίμπιζα αλλά και ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως το Hi Ibiza. Ήδη έχει ανακοινωθεί όλο το πρόγραμμα και όλο το Line Up και αναμφίβολα είναι εντυπωσιακό.

Οι Tale Of Us ( Matteo Milleri και Carmine Conte ) βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους και αποτελούν ίσως το μεγαλύτερο όνομα της Ιταλίας στον Underground ήχο. Με εμφανίσεις στα πιο διάσημα και μεγαλύτερα festivals του κόσμου όπως το Coachella έχουν στιγματίσει την Techno σκηνή.

Tale Of Us

Μαζί με τους Tale Of Us το Line Up του Afterlife ολοκληρώνεται με τους Âme, Hunter Game και Tijana T. Δεν χρειάζονται και πολλά να ειπωθούν για τους Âme. Το διαχρονικό τους τραγούδι ”Rej” που κυκλοφόρησε το 2006 από την Defected Records σημάδεψε την ηλεκτρονική μουσική και μέχρι και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα tracks που έχουν κυκλοφορήσει.

Âme

Οι Hunter Game που είναι και residents του Afterlife δημιουργήθηκαν πριν από περίπου 8 χρόνια και έχουν και την δική τους εταιρεία μουσικής που ονομάζεται ”Just This”. Emmanuele Nicosia και Martino Bartola ξεκίνησαν από την Ιταλία και συγκεκριμένα το Μιλάνο,το δίδυμο αυτό δημιουργεί μία πιο ατμοσφαιρική και μελωδική techno.

Hunter Game

Το τελευταίο όνομα έρχεται από την Σερβία και το γνωστό Exit Festival. Ο λόγος για την Tijana T. Μία νέα και ανερχόμενη μουσικός που έχει παίξει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Το Σεπτέμβριο του 2017 βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και το Reworks Festival.

Tijana T

Ένα μουσικό γεγονός που αξίζει να παρευρεθείτε και να απολαύσετε από κοντά. Το Afterlife των Tale Of Us έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 21 Απριλίου. Με τους Âme, Hunter Game και Tijana T να ολοκληρώνουν το Line Up. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event επισκεφτείτε το παρακάτω Link. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Event:https://bit.ly/2HPXyb6

Comments

You may also like...