Ο Adam Beyer ανακοίνωσε το πρώτο Drumcode Festival !

Οι λάτρεις της Drumcode έχουν ένα λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενοι, με τον Techno DJ και επικεφαλή της εταιρείας Adam Beyer που ανακοίνωσε στο Twitter το πρώτο Drumcode Festival. Σε συνεργασία με το Awakenings Festival, το αφεντικό της Drumcode αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για το Festival που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην ναυπηγείο NDSM στο Άμστερνταμ στις 18 Αυγούστου 2018.

Έχουν περάσει 21 χρόνια από την δημιουργία της δημοφιλούς Techno εταιρείας και είναι σίγουρα η στιγμή να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. O Adam Beyer έχει παίξει πάνω από 80 shows για το Awakenings Festival από τα τέλη της δεκαετίας του 90 οπότε αυτή η συνεργασία δεν αποτελεί κάτι ξαφνικό και παράλογο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το Line Up ή κάποιος καλλιτέχνης αλλά σίγουρα θα έχουμε σύντομα ολόκληρο το Line Up του Festival. Αδιαμφισβήτητα θα είναι ένα από τα καλύτερα events για το 2018 και του καλοκαιριού. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το teaser της ανακοίνωσης του Drumcode Festival και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...