Το νέο club banger των Ace2Ace & Agent Greg είναι επιτέλους εδώ

Η συνεργασία που αρκετοί περίμεναν είναι επιτέλους εδώ. Το ‘I Want U’ των Ace2Ace και Agent Greg κυκλοφόρησε στην Sosumi Records μετά από 1,5 χρόνο !

Μπορεί οι Ace2Ace και Agent Greg να έχουν μοιραστεί αρκετές φορές το ίδιο booth αλλά είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε ένα track. Το ‘Ι Want U’ το ακούσαμε για πρώτη φορά στο Miami Music Week το περασμένο έτος από τον Agent Greg και στην συνέχεια από άλλους artists όπως Sunnery James & Ryan Marciano και kryder. Όπως γνωρίζαμε το κομμάτι θα έβγαινε στην Kryteria Records του Kryder στα μέσα του Νοεμβρίου αλλά λόγω διάφορων θεμάτων της εταιρείας και το relaunch της Sosumi τελικά αποφασίστηκε να καθυστερήσει το release και να γίνει το καλοκαίρι.

Έχει ήδη λάβει μεγάλη υποστήριξη αφού στην διάρκεια της καραντίνας είδαμε μεγάλα ονόματα να το παίζουν στα livestream sets τους, όπως Bob Sinclar , MORTEN και Fedde Le Grand, αλλά και από αρκετούς Έλληνες DJs.

https://www.instagram.com/p/CCIvbm4AKOf/

To ‘Ι Want U’ είναι ένα tribal house track. Πολλά drums, με δυνατό kick και ωραίες κόρνες στα σωστά σημεία δημιουργώντας ένα ξεσηκωτικό club house banger. Πολύ καλά τα vocals που ταιριάζουν με το κομμάτι και του προσδίδουν ένα extra στοιχείο στο συνολικό αποτέλεσμα που είναι αρκετά ευχάριστο.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘I Want U’ των Ace2Ace και Agent Greg που κυκλοφόρησε από την Sosumi Records παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...