Ο Gesaffelstein ξεκινάει το 2020 με ένα super Remix

Μπορεί να πει κανείς ότι ξεκινάει η νέα χρονιά καλά όταν καλλιτέχνες όπως ο Gesaffelstein κυκλοφορούν νέα μουσική. Ο λόγος για το νέο του remix για το κομμάτι της ROSALÍA με τίτλο ‘A Palé’.


Το 2019 ο Gesaffelstein επέστρεψε πιο δυνατός στην ηλεκτρονική dance σκηνή με μεγάλες επιτυχίες και αρκετή νέα μουσική. Με την κυκλοφορία του album ‘Hyperion’ και του EP ‘Novo Sonic System’ “έθεσε” τον πήχη ψηλά και συνεχίζει τώρα με το remix του ‘A Palé’. Ακούγοντας το remix διακρίνεις το μουσικό χαρακτήρα του Γάλλου παραγωγού να κυριαρχεί. Γεμάτο ένταση bassline, synth μελωδίες με dark ύφος να “δένουν” αρμονικά με την μοναδική φωνή της ROSALÍA μετατρέποντας το από ένα Atlanta trap κομμάτι σε ένα mysterious techno anthem.


Το ‘A Palé’ είναι το πιο πρόσφατο single της ROSALÍA που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019. Τα τελευταία χρόνια ο Gesaffelstein έχει αρχίσει να συνεργάζεται όλο και περισσότερο με pop καλλιτέχνες όπως τον Pharrell Williams για το κομμάτι ‘Blast Off’, τις HAIM με το ‘So Bad’ αλλά και τον The Weeknd. Συγκεκριμένα με τον The Weeknd, πέρα από τη μεγάλη επιτυχία ‘Lost in the Fire’, έχουν συνεργαστεί και στο album του ‘My Dear Melancholy,’. Τo remix του Gesaffelstein για το ‘A Palé’ της ROSALÍA κυκλοφορεί από την Columbia Records και μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι παρακάτω.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr 

Comments

You may also like...