Δείτε ποιος ήταν ο καλύτερος Producer για το 2019 σύμφωνα με το 1001tracklist

Το 1001tracklist αποκάλυψε την λίστα με τους top 101 producers για το 2019. Να ενημερώσουμε πως η σχετική λίστα βασίζεται στα στατιστικά του site και όχι σε ψήφους.

Για όσους δεν είναι ενήμεροι για το ποιο είναι το 1001tracklist θα σας δώσουμε τώρα την απάντηση. Το 1001tracklist είναι το πιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως site για την εύρεση των tracklists από οποιοδήποτε set. Εάν κάποιος έχει ακούσει ένα set της Tomorrowland για παράδειγμα και θέλει να δει το tracklist του set θα μπει σε αυτό το site θα πατήσει στην αναζήτηση το set που ψάχνει και θα του εμφανιστεί. Το 1001tracklist αποτελεί ένα πολύ ισχυρό όπλο τόσο των fans της ηλεκτρονικής μουσικής όσο και των DJs για να βρίσκουν πάρα πολλά νέα tracks.

Η λίστα για τους top101 producers ξεκίνησε το 2017 και είναι η μόνη αξιόλογη λίστα αφού βασίζεται σε αριθμούς και όχι ψήφους. Αληθινούς ή ψεύτικους. Συλλέγουν τα δεδομένα για κάθε artist και βλέπουν πόσο έχουν παιχτεί τα tracks του σε tracklists άλλων DJs. Γίνεται η καταμέτρηση και βγαίνει η λίστα.

Ο καλύτερος Producer για το 2019 ανακοινώθηκε ο David Guetta. Ο Γάλλος superstar DJ / Producer ανέβηκε 16 θέσεις σε σύγκριση με το 2018 για να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Tiesto που ανέβηκε 4 θέσεις σε σχέση με το 2018. Ο Skrillex συμπληρώνει την πρώτη τριάδα αφού έπεσε μία θέση σε σύγκριση με το 2018. Επόμενος βρίσκεται ο Axwell αφού έπεσε μία θέση και πέμπτος ο Don Diablo που ήταν ο νικητής το 2018. Στην έκτη θέση βλέπουμε τον Armin Van Buuren και στην έβδομη τον Sebastian Ingrosso. O Diplo παρέμεινε στην όγδοη θέση και οι CamelPhat έπεσαν 5 θέσεις για να βρεθούν στην ένατη. Την πρώτη δεκάδα κλείνει ο Chris Lake.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την λίστα για τους top 101 producers για το 2019 σύμφωνα με το 1001tracklist και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...