Το Pacha group club πωλείται για ένα εξωπραγματικό ποσό!

Ένα από τα καλύτερα club στην Ίμπιζα, το “Pacha Group” πλέον πωλείται για το υπέρογκο ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2016 σηματοδότησε μια χρονιά μεγάλων αλλαγών για το νησί που θεωρείται ο παράδεισος της ηλεκτρονικής μουσικής.

Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Ίμπιζας, το “Space Ibiza”, μετά από 27 χρόνια λειτουργίας θα κλείσει στο τέλος της σεζόν, ύστερα από απόφαση του ιδρυτή του, Pepe Rosello. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι ο χώρος του “Space” θα περάσει στην ιδιοκτησία των κατόχων του “Ushuaïa” μέσα στο 2017, ενώ το ίδιο το “Space” ίσως να ξανανοίξει σε κάποια άλλη μεριά της πόλης μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές αλλαγές που συνέβησαν φέτος..

Το Pacha Group έχει πλέον βγει σε πλειστηριασμό έναντι του υπέρογκου ποσού των  €500 εκατομμυρίων. Παρότι η τιμή είναι υψηλή, υπάρχει το αίτημα στο χρηματικό ποσό να συμπεριληφθεί όχι μόνο η ξενοδοχειακή μονάδα  “Destino” και το “Lio”, αλλά και πολλά άλλα ακίνητα σε όλο το κόσμο.

Ο λόγος πίσω από τη δραστική απόφαση του Pacha δεν είναι άλλος από το μονοπώλιο που επικρατεί στο νησί και δυσχεραίνει τις συναλλαγές και τη ρευστότητα. Ο ιδρυτής, Ricardo Urgell δυσκολεύεται να “χωνέψει” την οικογένεια Matutes, που έχει στην ιδιοκτησία της το Ushuaïa, το Ushuaïa Tower και το ξενοδοχείο Hard Rock Hotel in Ibiza.

Μια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το Pacha δεν είναι σύμφωνο με το όραμα της “Πλούσιας Ίμπιζας”, όπως προωθείται από τον Abel Matutes J.” και προσθέτει: “Ο ιδρυτής δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτή την κατάσταση και τα παιδιά του φοβούνται για το μέλλον τους. Για τον λόγο αυτό ψάχνουν για κάποιον πρόθυμο επενδυτή.”

Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *