Το official video του “Closer” των Chainsmokers μόλις κυκλοφόρησε!

Το official video του “Closer” των Chainsmokers μόλις κυκλοφόρησε δίνοντας τέλος στην αναμονή μας.

Η καριέρα των διάσημων μουσικών μπορεί να είναι σύντομη, αλλά οι ίδιοι εκτοξεύτηκαν αμέσως στην κορυφή. Οι Αμερικάνοι DJs μέσα σε σύντομο διάστημα ξεπέρασαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών, ανεβάζοντας τα τραγούδια τους στις κορυφαίες θέσεις των μουσικών charts.

Μετά το πρώτο hit τους με τίτλο “#SELFIE“, οι μουσικοί παραγωγοί παρουσίασαν εξέλιξη και ποικιλία στη μουσική τους. Τραγούδια τους όπως το “Roses” και το “Don’t Let Me Down” έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Ο ήχος τους συνδυάζει χαρακτηριστικά από folk, hip hop, pop αλλά και EDM. Οι ίδιοι ωστόσο, έχουν βρει ένα ξεχωριστό τρόπο να τα αναμειγνύουν στη μουσική τους, χωρίς να την “υπερφορτώνουν”.

Το “Closer”, για το οι Chainsmokers ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη Halsey παρέμεινε νούμερο 1 στη λίστα του Spotify για 10 εβδομάδες καθιστώντας το μία από τις top επιτυχίες της χρονιάς. Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν, μέχρι να κυκλοφορήσει το official videoclip του τραγουδιού.

Με τον ίδιο τον Drew Taggart να συμμετέχει στο video clip, μας παρουσιάζεται ένα κολάζ με δραματικές σκηνές και σινεματικές λήψεις. Η υπόθεση περιγράφει την ερωτική περιπέτεια του ζευγαριού. Το track έχει κάτω από 24 ώρες που κυκλοφόρησε και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια views. Με την κυκλοφορία του καινούριου τους single “Collage” να πλησιάζει, ανυπομωνούμε να δούμε την επόμενη δουλειά των χαρισματικών DJs.

Απολαύστε το videoclip του Closer παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικα νέα!

Comments

You may also like...