Το Amsterdam Dance Event ξεκινάει αύριο 19 Οκτωβρίου!

Η EDM σκηνή στην Ibiza είναι πιο ζωντανή από ποτέ αυτή την εποχή του χρόνου. Με το ένα φεστιβάλ να διαδέχεται το άλλο δεν καταλάβαμε πότε έφτασε η πολυαναμενόμενη μέρα της έναρξης του ετήσιου “Amsterdam Dance Event”, που αποτελεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Το ξεχωριστό αυτό event περιλαμβάνει κατά προσέγγιση 450 εμφανίσεις μουσικών σε 120 από τα καλύτερα club της περιοχής και διαρκεί τουλάχιστον 5 ημέρες. Σε αυτό συμμετέχουν πάνω από 2,000 καλλιτέχνες και 350,000 clubbers από κάθε γωνιά της γης!

Οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στο τέλος τους και το event ξεκινάει επίσημα αύριο, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου! Το “Ibiza Club News” θα μεταδίδει καθημερινά τα σημαντικότερα νέα από τα events που θα πραγματοποιούνται και θα ενημερώνει συστηματικά τους ακροατές για τις τελευταίες εξελίξεις στη ροή του φεστιβάλ! Το φετινό ADE προβλέπεται πιο πολύκροτο από ποτέ με περισσότερους από 2,200 μουσικούς να παίζουν σε πάνω από 140 τοποθεσίες την πιο hot ηλεκτρονική μουσική που κυκλοφορεί! Βέβαια η μουσική είναι μόνο μία από τις “παροχές” του φεστιβάλ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια σειρά συζητήσεων με θέμα τη μουσική, το lifestyle γύρω από τη EDM κ.ο.κ., προβολές φιλμ και σύντομων ταινιών, κωμικά σόου, επιδείξεις τεχνολογίας και εκθέσεις τέχνης. Ποικιλία που καλύπτει κάθε γούστο!

ade3

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν την πρώτη μέρα του Festival συγκαταλέγονται οι  Henrik Schwarz, Len Faki, Pig & Dan, James Zabiela, Yousef, Alan Fitzpatrick, Pan Pot, Heidi, Yousef, Four Tet, Kolombo, Jay Lumen και πολλοί ακόμα. Όποιος επιλέξει να συμμετέχει στο Amsterdam Dance Event θα πρέπει να οργανώσει πολύ προσεκτικά το πρόγραμμά του, καθώς τα πάρτι είναι τόσα πολλά που είναι αδύνατον κάποιος να παρευρεθεί σε όλα!

Με πάνω από 350,000 ravers από όλο τον κόσμο να βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Ibiza για το πολυαναμενόμενο event, το Dam θυμίζει υπερβολικά τοπίο βγαλμένο από ταινία! Δείτε στο video παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ και τα ονόματα που θα εμφανιστούν και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες μουσικές εξελίξεις!

Comments

You may also like...