Το 2017 ανήκει στον Chris Child !

Η ιστορία του Χρήστου Χατζηγεωργίου είναι μεγάλη και ξεκινάει πριν από 12 χρόνια.Από τα studio του Mad, την Rap μουσική,το Show Me Love και το W,το Dybbuk και το σημείο G στη εταιρεία κολοσσό της House μουσικής.Την Subliminal Records του τρομερού Erick Morillo και σε συνεργασία μαζί του μάλιστα.

Ξεκίνησε σαν Resident DJ του Show Me Love Party στο W το 2011 και συνέχισε να είναι μέχρι το 2014. Έπειτα συνέχισε στο Dybbuk για άλλα 3 χρόνια και φέτος βρέθηκε στο σημείο G όπου επιχείρησε να κάνει κάτι διαφορετικό για τα Ελληνικά δεδομένα και να συνδυάσει την ηλεκτρονική μουσική με την Ελληνική.Το αποτέλεσμα ήταν να τα καταφέρει με αρκετή επιτυχία.

O Chris Child  δεν είναι όμως μόνο ένας καλός DJ αλλά και ένας καλός παραγωγός. Συγκεκριμένα τα τελευταία δύο χρόνια έχει προσθέσει αρκετά ενδιαφέρον releases στο βιογραφικό του.Nervous ,Whitty και Rhythmetic Records είναι μερικές από τις εταιρείες που έδειξαν ενδιαφέρον για τα τραγούδια του.Τώρα έφτασε να προσθέσει άλλη μία κυκλοφορία και αυτή την φορά σε μια δισκογραφική ορόσημο για την ηλεκτρονική μουσική και πιο ειδικά για την House.Η Subliminal Records του Erick Morillo αποτελεί όνειρο ζωής για όλους τους Producers. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που μπορεί να καταφέρει ένας μουσικός. Όμως το να κυκλοφορήσεις το τραγούδι σου μέσω αυτής της εταιρείας και σε συνεργασία με τον Erick Morillo είναι κάτι που λίγοι καλλιτέχνες το έχουν επιτύχει.

https://www.facebook.com/ErickMorilloOfficial/videos/10155517098334406/

O Chris Child με αυτή του την επιτυχία πήγε ένα βήμα παραπέρα την Ελληνική ηλεκτρονική σκηνή και έδειξε πως η χρονιά είναι δική του. Το ”Gone” που είναι σε collaboration με τον Erick Morillo , Junolarc και την Ora Solar στα vocals μόλις κυκλοφόρησε από την Subliminal και είναι διαθέσιμο για αγορά.Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και να το αγοράσετε επίσης στο Link. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Αγορά:https://sub358.lnk.to/GoneYA

Like Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Comments

You may also like...