Παρακολουθήστε το φαντασμαγορικό Ultra Miami 2016 Aftermovie

Το φεστιβάλ Ultra Miami είναι αδιαμφισβήτητα η επιτομή της EDM στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Για πολλούς μουσικούς παραγωγούς και Dj έχει υπάρξει όνειρο ζωής να ανεβούν μια μέρα στα decks του Ultra και να παίξουν μουσική για τον κόσμο που έρχεται να το παρακολουθήσει από κάθε γωνιά της γης.

Το Ultra Miamia Festival αποτελεί ένα μοναδικό party – υπερπαραγωγή και οι διοργανωτές του βρίσκουν κάθε χρόνο έναν πρωτότυπο τρόπο να το προβάλλουν και να προσεγγίσουν λάτρεις του clubbing και της ηλεκτρονικής μουσικής. Με καινούρια υπερσύγχρονα decks, φουτουριστικό design, εντυπωσιακό φωτισμό ή ακόμα και σκηνοθετώντας μια mini αναμνηστική ταινία.. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το συγκεκριμένο festival, που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κουλτούρας, έχει ανεβάσει τον “πήχη” στον τομέα της νυχτερινής ζωής και των parties.

Λίγες μέρες πριν μάλιστα, κυκλοφόρησε μια μικρού μήκους ταινία με μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα του φεστιβάλ Ultra Miami που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο. Μαζί με την κυκλοφορία του video ξεκίνησε και η προπώληση εισιτηρίων για το Ultra Miami 2017 Festival και είναι διαθέσιμα εδώ!

Δείτε το Ultra Miami 2016 Aftermovie παρακάτω:

Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *