Ο Martin Garrix συνεργάζεται με τον Carl Cox για το ντοκιμαντέρ “What We Started”

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο “What We Started”, για το οποίο ο Martin Garrix και ο Carl Cox ένωσαν τις δυνάμεις τους, πρόκειται να αλλάξει τελείως τη θεωρεία μας για την κουλτούρα της EDM, αποκαλύπτοντας άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές της. Το ντοκιμαντέρ θα διαπλέκεται γύρω από τις ζωές των δύο DJs, οι οποίοι αν μη τι άλλο, αποτελούν δύο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής.

Υπεύθυνος παραγωγής του “What We Started” δεν είναι άλλος από τον Bert Marcus, που έχει γίνει γνωστός μέσα από τα ντοκιμαντέρ του με τίτλο Teenage Paparazzo και How to Make Money Selling Drugs. Με το θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής, Pete Tong να αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή παραγωγής, δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για το τελικό προϊόν που θα προκύψει μέσα από αυτή τη συνεργασία μεγατόνων.

Σκοπός είναι να διηγηθούμε μία ιστορία που να περικλείει δυναμισμό, να είναι απρόβλεπτη, αλλά πάνω απ’ όλα διασκεδαστική.“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Marcus σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard Magazine και συνέχισε σχολιάζοντας: “Θεωρώ ότι η EDM είναι ένα πολύ παρεξηγημένο είδος μουσικής, που παρόλα αυτά έχει ιστορία 30 χρόνων και αισθανθήκαμε την ανάγκη να το προβάλλουμε σε όλους, όπως πραγματικά του αξίζει.

martin_garrix_and_bert_marcus_-_h_-_2016

Το “What We Started” θα επικεντρωθεί στην καριέρα των δύο πασίγνωστων DJs, εξηγώντας πώς η ηλεκτρονική μουσική βρήκε “δίοδο” στο κοινό μέσω του Carl Cox, αλλά και πώς έγινε δημοφιλές είδος μουσικής μέσα από τα τραγούδια του νεαρού Garrix. Στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν στιγμιότυπα πολλών καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστεί  ο Moby, o Paul Oakenfold, o David Guetta, o Steve Angello και ο Richie Hawtin, ενώ ακόμα θα περιληφθούν φωνητικά του Usher και του Ed Sheeran.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ, η διαμόρφωση του τελικού προϊόντος και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα υπό συζήτηση. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες!

Comments

You may also like...