Ο Eric Prydz μας εξέπληξε με 4 ακυκλοφόρητα τραγούδια του!

Παρότι μεσολάβησε το Halloween, ο Eric Prydz ήταν αρκετά απασχολημένος το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς εμφανίστηκε σε δύο από τα δημοφιλέστερα events του Insomniac’s Escape: Στο Psycho Circus αλλά και στο Las Vegas’s Marquee Dayclub την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα. Κι ενώ πολλοί fans της progressive house σιγοτραγουδούσαν όταν ο Σουηδός DJ παρουσίασε το ακυκλοφόρητο μέχρι προσφάτως “Maximus” (το οποίο έπαιξε στο Psycho Circus και ονομάστηκε έτσι από τους ακροατές), νέα τραγούδια του καλλιτέχνη καταγράφηκαν σε video και πλέον είναι διαθέσιμα στο Youtube για να τα απολαύσετε.

Τέσσερα τραγούδια, παρμένα από το show του Prydz στο Marquee Dayclub έχουν ήδη δημοσιευτεί σε καλή ποιότητα από το χρήστη 808coug, τρία εκ των οποίων λέγεται ότι θα αποτελέσουν υλικό για project με τίτλο “Pryda”,που ετοιμάζει ο μουσικός παραγωγός και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο. Το τέταρτο track, “Forget The World” είναι μία ανεπίσημη μείξη του τραγουδιού που αρχικά ερμήνευσαν οι John Creamer και Stephanie K.

Μέσα από τις καινούριες αυτές παραγωγές διαφαίνεται η μινιμαλιστική αλλά συγχρόνως δυναμική προσέγγιση του Eric Prydz στη γραφή τραγουδιών, ενώ παράλληλα, παίρνουμε μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο album του. Ακούστε τα τραγούδια παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

 

Comments

You may also like...