Ο Eric Prydz θα πραγματοποιήσει την ευχή του καρκινοπαθή θαυμαστή του να τον δει να παίζει για τελευταία φορά

Είναι γνωστό ότι οι θαυμαστές του Eric Prydz αν μη τι άλλο τον αγαπάνε και τον υποστηρίζουν. Ευτυχώς γι’αυτούς, η σχέση τους είναι αμφίδρομη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο θρύλος της progressive house μουσικής παρεκκλίνει από το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις του προκειμένου να ευχαριστήσει τους fans του. Απόδειξη της μεγαλοψυχίας του αποτελεί η πρόσφατη κίνηση του Σουηδού DJ να επισκεφτεί έναν θαυμαστή του στο Los Angeles, ο οποίο διαγνώστηκε με καρκίνο και να του προσφέρει ένα private show.

Η γλυκόπικρη αυτή είδηση έγινε viral, μέσω μίας δημοσίευσης στο Reddit, όπου ένας fan του μουσικού παραγωγού μοιράστηκε με το internet την ιστορία του, εξηγώντας ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και μοναδική του επιθυμία ήταν να ακούσει τον Prydz να παίζει μουσική για μία τελευταία φορά. Ο YardleyYeti έγραψε χαρακτηριστικά: “Ξέρω πόσο ξεχωριστός είναι και για εμένα(όπως και για τους περισσότερους από εσάς) είναι αναμφίβολα ο καλύτερος μουσικός παραγωγός. Έχω αγοράσει εισιτήριο για το EPIC 5.0(δεν έχω ξαναπάει στο παρελθόν) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω μέχρι τότε. Θα ήθελα όμως, να τον ακούσω να παίζει μουσική για μία τελευταία φορά.”

Τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του Eric. Μάλιστα, μόλις μία μέρα αργότερα, η ομάδα του Σουηδού star επικοινώνησε με το θαυμαστή του, ανακοινώνοντάς του ότι θα προγραμματίσουν ένα αποκλειστικό show στο Los Angeles προς τιμή του. Οι ακριβείς πληροφορίες για το live αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Μετά τα απρόσμενα αυτά νέα, ο YardleyYeti έγραψε το παρακάτω κείμενο στο Reddit:

Πραγματικά, δεν μπορώ να βρω τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσω τις σκέψεις μου. Είναι απλά απίστευτο. Σήμερα λοιπόν, δέχτηκα ένα e-mail από το manager του Eric, που μου ζητούσε τον αριθμό μου για να μου τηλεφωνήσει. Όπως μπορεί να γνωρίζεται, στον Prydz δεν αρέσουν και πολύ οι πτήσεις. Γι’αυτό δύσκολα θα τον έβρισκε κάποιος στην Ανατολική Ακτή. Παρ’όλα αυτά μου πρότειναν να το δω στο Los Angeles, στη 1 Ιανουαρίου. Ακούγεται ήδη αρκετά τρελό!

Μόλις 30 λεπτά αργότερα, ο manager του μου τηλεφώνησε λέγοντας ότι το συζήτησε με τον Eric και την ομάδα του και από κοινού αποφάσισαν να προγραμματίσουν ένα show για εμένα στο Los Angeles. Όλα τα κέρδη από τα εισιτήρια θα πάνε σε φιλανθρωπία της επιλογής μου. Τα αεροπορικά μου εισιτήρια είναι πληρωμένα, το ξενοδοχείο που θα μείνω είναι επίσης πληρωμένο. Και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και άλλο party στο Los Angeles, πριν την Χριστούγεννα. Η ομάδα του μουσικού παραγωγού θα το ανακοινώσει σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ. Η αγάπη που ένιωσα σήμερα υπερνικάει τα πάντα. Είναι απλά οι καλύτεροι στον κόσμο!“.

Ο μουσικός παραγωγός από μεριά του είναι ιδιαίτερα δημιουργικός το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο EP του, με το ψευδώνυμο Pryda, το οποίο περιλαμβάνει τρία (3) ολοκαίνουρια progressive house τραγούδια. Τα νέα κομμάτια με τίτλους “Choo”, “The Future” και “The End Is Just The Beginning” είναι διαθέσιμα στο Soundcloud του καλλιτέχνη και μπορείτε να τα ακούσετε εδώ:

 

Comments

You may also like...