Ο Armin van Buuren θα συνεργαστεί με το μουσείο του Van Gogh στο Άμστερνταμ!

Η Ολλανδία είναι γνωστή ως Μέκκα της ηλεκτρονικής μουσικής και το συγκεκριμένο είδος έχει γίνει κομμάτι της κουλτούρας και του lifestyle των κατοίκων εδώ και δεκαετίες. Απόδειξη αυτού αποτελεί και η συνεργασία του Armin Van Buuren με το μουσείο του Van Gogh στο Άμστερνταμ.

Ο θρυλικός Dj και μουσικός παραγωγός έχει δημιουργήσει ένα θεαματικό show για τους επισκέπτες, στο οποίο συνδυάζει την προβολή αγαπημένων ιστορικών έργων με τη μουσική του τελευταίου του άλμπουμ, που φέρει τον τίτλο “Club Embrace”

Το “Embrace Vincent Tour” θα είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες στα αγγλικά και τα ολλανδικά από τις 22 Οκτωβρίου έως τη 1η Δεκεμβρίου και θα παρουσιάζει τον τέλειο συνδυασμό δύο εκ διαμέτρου αντίθετων καλλιτεχνικών κόσμων. Αν επισκεφτείτε το Άμστερνταμ μπορείτε να γίνετε κομμάτι της μοναδικής αυτής εμπειρίας και να απολαύσετε μερικά από τα πιο εξεζητημένα έργα ζωγραφικής του κόσμου.

Έχοντας ως electronic developer και promoter την Alda Events, το tour θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του “Amsterdam Dance Event”, το οποίο διαρκεί από τις 19 ως τις 23 Οκτωβρίου. Όσοι έχουν την τύχη να παρευρεθούν θα παρακολουθήσουν το σπάνιο αυτό show του Armin Van Buuren στο μουσείο του Van Gogh, μέσα από το οποίο γιορτάζει την καμπάνια του. Οι πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν σύντομα.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο η ηλεκτρονική μουσική μπαίνει στις ζωές μας και επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Λαμβάνοντας υπόψη εμφανίσεις όπως του Kygo στους Ολυμπιακούς αγώνες, του David Guetta στο UEFA ή ακόμα και του Armin Van Buuren, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι καλλιτέχνες θα βρούνε ακόμα πιο εκκεντρικούς και πρωτότυπους τρόπους να περάσουν ένα μήνυμα μέσα από τη μουσική τους. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.