Ο Armin van Buuren ανακοίνωσε την ημερομηνία του 20ου επετειακού του φεστιβάλ!

O Armin van Buuren, μετά από μία σειρά  αναρτήσεων στο λογαριασμό του στο facebook, έκανε την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση. Για να γιορτάσει την 20ή του επέτειο ως καλλιτέχνης, ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός αποκάλυψε ότι θα είναι οικοδεσπότης σε ένα και μοναδικό event ‘Armin Only’, που θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Amsterdam Arena

Οι ειδήσεις αποκαλύφθηκαν στους fans μέσω ενός live countdown στη σελίδα του Ολλανδού παραγωγού στο facebook, πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα είναι το πιο θεαματικό event που θα μπορούσε κανείς να παρακαλουθήσει , καθώς σε αυτό θα παιχτούν χαρακτηριστικές επιτυχίες από την 20ετή καριέρα του στο χώρο της EDM.

O 39χρονος star είχε πολλές μεγάλες στιγμές στην καλλιτεχνική του πορεία, με πιο χαρακτηριστικές το να καταλάβει για 5 φορές την πρωτιά στο Dj Mag Poll, να γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες, καθώς και έχει διαρκή παρουσία στα μεγαλύτερα μουσικά events και στα media. Ο Armin είναι γνωστός τόσο για το μαγευτικό trance στυλ στα live sets του, καθώς και για την διοργάνωση του ‘A State Of Trance events’, στα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται το ASOT Festival, που λαμβάνει χώρα στην Ουτρέχτη.

Μιλώντας για το επερχόμενο show, ο ενθουσιασμός του Armin ήταν εμφανής.

“Αυτό το show σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι ένα ορόσημο για να γιορτάσω τις μεγάλες στιγμές όλων αυτών των χρόνων, μαζί με τους αγαπημένους μου fans, στην πόλη μου, στο Amsterdam Arena. Είναι μια βραδιά που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή.”

Προγραμματισμένο για τις 13 Μαΐου 2017, το μεγαλύτερο solo show του Armin van Buuren προβλέπεται να είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές μέχρι τώρα αλλά το show θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό ταξίδι στην 20ετή πορεία του παραγωγού στη μουσική σκηνή.

Μπορείτε να κλείσετε τα εισητήριά σας εδώ!

 

Comments

You may also like...