Ο Alesso συνεργάζεται με την Jolin Tsai στο νέο τους hit με τίτλο “PLAY”

Δεν παύει να μας εκπλήσσει!

Ο διάσημος Dj και μουσικός παραγωγός διευρύνει διαρκώς τους μουσικούς του ορίζοντες, επενδύοντας σε διεθνείς συνεργασίες. Αυτή τη φορά, ο Alesso ένωσε τις δυνάμεις τους με την ταϊβανέζα τραγουδίστρια Jolin Tsai, που στην Ασία είναι κάτι ανάλογο της δικής μας Madonna.

Η συνεργασία του Σουηδού superstar με τη νεαρή τραγουδίστρια ξεκίνησε με πρωτοβουλία του ίδιου, όταν της ζήτησε να κάνει τα φωνητικά στο τραγούδι του “I Wanna Know”, που έγινε παγκόσμιο hit. Τα αρχικά φωνητικά των Nico & Vinz έφυγαν, δίνοντας στην Jolin την ευκαιρία να λάμψει. Εκείνη με τη σειρά της όχι μόνο δεν απογοήτευσε τον Alesso, αλλά με την ερμηνεία της έδωσε ζωή και χρώμα στο τραγούδι του! Ο Dj συνεργάστηκε για ακόμα μια φορά με την εκκεντρική superstar, συνθέτοντας ένα ενδιαφέρον remix του τραγουδιού της με τίτλο “PLAY”, ενώ σε πρόσφατο live του στο Budweiser Storm Festival κάλεσε την Jolin Tsai on stage για να ερμηνεύσουν και τις δύο τους επιτυχίες. Το event ήταν -φυσικά- sold out!

Το “PLAY” είναι μια άριστη μίξη των φωνητικών της Jolin σε συνδυασμό με τα εκρηκτικά instrumental του Alessandro. To κομμάτι φέρει στοιχεία από electro, trap ‘n’ bass και αναμένεται να γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και όχι μόνο. Αν ψάχνετε λίγη καλή μουσική για να σας ξεσηκώσει και να σας γεμίσει ενέργεια, τότε το “PLAY ” είναι το κατάλληλο τραγούδι! Ακούστε το και δεν θα απογοητευτείτε:

Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *