Ο Έλληνας Liva K στην θέση 22 του Beatport ως ο καλύτερος παραγωγός σε πωλήσεις για το 2016

Είναι μόλις 22 αλλά έχει καταφέρει πάρα πολλά στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής  αφού αρκετές δισκογραφικές εταιρείες του εξωτερικού όπωςBunnyTiger,NoDefinition,Nurvous,Pornostar,LouLou μέχρι και η Universal Music  έχουν κυκλοφορήσει την μουσική του. Ο κάτοικος  Πατρών Κωνσταντίνος Λιβαθινός ή Liva K αποτελεί έναν από τους καλύτερους εγχώριους παραγωγούς  και αυτό το λένε οι αριθμοί και οι DJs που έχουν στηρίξει τα τραγούδια του. Carl Cox ,Robin Schulz ,kolombo και Lost Frequencies είναι μερικοί από αυτούς.

Το 2016 τελείωσε και ο μεγαλύτερος ηλεκτρονικός ιστότοπος σε πώληση μουσικής το Beatport ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της χρονιάς. Ο Liva K βρέθηκε στην θέση 22 ως ένας από του καλύτερους παραγωγούς σε πωλήσεις στο είδος της Nu Disco. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα όσο και για τον ίδιο αλλά και την Ελλάδα στο τομέα της ηλεκτρονικής μουσικής. Μιλήσαμε με τον  Liva K να μας πει πως αισθάνεται  ο ίδιος  για αυτό.

Καλησπέρα Liva K, καλή χρονιά και συγχαρητήρια  για την θέση που κατέλαβες. Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση σου μόλις είδες το αποτέλεσμα και αν περίμενες να βρεθείς  τόσο ψηλά;  

Καλησπέρα καλή χρονιά να έχουμε. Η λέξη ενθουσιασμός είναι λίγη μπροστά σε εκείνο το συναίσθημα. Ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο από την στιγμή που ξεκίνησα να γράφω μουσική. Το είδα και είπα μέσα μου, πάει και αυτό , πάμε παρακάτω τώρα.

Για ποιο λόγο γράφεις μουσική;

Απλά το λατρεύω. Είναι ωραίο το συναίσθημα της δημιουργίας, κάτι από την αρχή, κάτι δικό σου. Όταν υπάρχει και ανταπόκριση από τον κόσμο ακόμα καλύτερα.

DJ η παραγωγός; 

Χμμ, και τα 2. Ο καθένας στον χώρο του. Ο Dj κάνει τον κόσμο να περνάει καλά με τα κομμάτια του παραγωγού, είναι αλυσίδα.

Οι αγαπημένοι σου DJs;  

Αυτοί που ξεχωρίζουν για εμένα είναι Carl Cox, Black Coffee, Sharam jey, Kolombo. Ο καθένας στο είδος του αλλά όλοι με πάθος και feeling όταν παίζουν.

H άποψη σου για την  νυχτερινή ζωή της  Ελλάδας;

Λυπάμαι που το λέω, αλλά πιστεύω πως έχει έρθει το τέλος της νυχτερινής ζωής και του clubbing στην Ελλάδα. Οι πιο πολλές πόλεις της χώρας δεν έχουν καν κλαμπ πλέον, ενώ στις μεγαλύτερες (Αθήνα, Θεσαλλονίκη, Πάτρα) κάθε χρόνο υπάρχει αισθητή μείωση.

H καλύτερη σου στιγμή ως μουσικός ήταν..;  

Η καλύτερη? Δύσκολα αποφασίζεις. Να σου πω μία από τις καλύτερες? Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήμουν στην Μύκονο και μόλις είχα βγει από το club που έπαιζα. Tότε μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από έναν πολύ καλό φίλο και DJ (Chris Child). Mία εικόνα που έδειχνε τον Carl Cox, να παίζει ένα κομμάτι μου το ”Acid” σε ένα από τα καλύτερα Club του κόσμου, το Space Ibiza. Πραγματικά πήγε να μου πέσει το κινητό από τα χέρια. Δεν είναι λίγο να παίζει κομμάτι σου ένας τέτοιος θρύλος της House Μουσικής.

Τι έχεις ετοιμάσει για την νέα χρονιά και ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι; 

Πολλά πολλά κομμάτια. Τον τελευταίο μήνα βρίσκομαι συνέχεια στο studio και γράφω μουσική. Πολλά original αλλά και κάποια remixes. Κάποια party Ελλάδα, κάποια Εξωτερικό. Μελλοντικοί στόχοι? Να μην σταματήσει ποτέ αυτό. Να γράφουμε και να παίζουμε συνέχεια όμορφες μουσικές.

Μπορείτε να βρείτε τον Liva K εδώ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

Fb:https://www.facebook.com/livathinoskwnstantinos

Soundcloud:

 

 

Comments

You may also like...