Οι Yellow Claw στην Αθήνα

Tην  προηγούμενη εβδομάδα  και συγκεκριμένα  Κυριακή,  στον χώρο του Lohan  στην Αθήνα η ομάδα της Say What παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Barong Family με Headliners τους Ολλανδούς superstars της Trap Μουσικής Yellow Claw , που μόλις πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν στην θέση 48 του DJ Mag. Μαζί τους επίσης οι Ολλανδοί  Dirtcaps και FS Green.  Φυσικά δεν έλειπαν και οι resident DJs της Say What που αποτελούνται από τους Αργύρη Δαλαβάγκα  ( Cray ) , Γιώργος Βασιλείου ( Zombalistic ) , Νίκο Σπηλιοτόπουλο ( Levianth ) , Oδυσσέα Μολφέση ( Melody ) και Στέλιο Καραμπίνα ( Candyfloss) . Photos:George Xigos

yellow-claw-athens yellow-claw-4

yellow-claw-3 yellow-claw-5

Ο χώρος του Lohan ήταν ήδη sold out μέσα σε λίγα λεπτά με τον κόσμο να ανυπομονεί να δει από κοντά και να απολαύσει τους  Yellow Claw. Το party άνοιξε με τον Melody και γύρω στις 12 ανέλαβε το Booth η Barong Family. Πρώτος o FS Green για να ζεστάνει το κοινό και μετέπειτα οι Dirtcaps ώσπου να εμφανιστούν και αυτοί που όλοι περίμεναν. Οι Yellow Claw για μία ώρα και κάτι  δεν σταμάτησαν να κάνουν τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει ανταμείβοντας έτσι όλους όσους παρευρέθηκαν. Το afterhour ανέλαβαν οι residents DJs Cray , Zombalistic ,Levianth και Candyfloss. Κοντά στις 6 το πρωί το event έλαβε τέλος με τον κόσμο να αποχωρεί ευχαριστημένο που έζησε κάτι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα.

say-what-1  say-what-2

barong  barong-2

Μετά από αυτό το event αποφασίσαμε να συναντήσουμε τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτή την ομάδα και να συζητήσουμε γενικά για την Say What. Oπότε μιλήσαμε με τον Aργύρη και κανονίσαμε να γίνει αυτό το mini interview .

say-what-6

Για ποίο λόγο δημιούργησες την Say What; 

Γνωρίστηκα με τον Γιώργο Βασιλείου το 2012  και είδαμε πως έχουμε τα ίδια γούστα πάνω στην ηλεκτρονική μουσική. Βλέπαμε πως γενικά κάτι λείπει από την αγορά της Αθήνας και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Say What που θα βασίζεται πάνω στην trap μουσική. Λίγο πολύ η συνέχεια είναι γνωστή.

Από πότε άρχισες να ασχολείσαι με την ηλεκτρονική μουσική και πως κατέληξες στην Trap; 

Άρχισα το 2011 όταν άρχισα να ασχολούμαι και να παίζω παράλληλα Dubstep. Η δημιουργία της Trap μουσικής συνέπεσε αν το σκεφτείς όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και την Say What. Σκέψου ότι τότε δεν υπήρχαν αρκετά trap κομμάτια για να μπορείς να παίξεις έστω και μία ώρα. Κατέληξα στην Trap γιατί μου αρέσει αυτός ο ήχος και αυτή η ενέργεια που βγάζει.

Τι θέλεις να πετύχεις με την Say What στην Ελλάδα; 

Να μην μοιάζει με Ελλάδα. Γενικά έχουμε στόχο και φιλοσοφία να προσφέρουμε στον κόσμο μία πραγματική εμπειρία party. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όχι μόνοι οι DJs που παίζουν μουσική αλλά και οι μικρές λεπτομέρειες. Όπως είναι το ηχοσύστημα, φώτα, τιμές Club. Όλο το πακέτο για να σου μείνει αξέχαστο.

Πολύ σωστό αυτό που λες. Πιστεύεις ότι η ηλεκτρονική μουσική αναπτύσσεται  στην Ελλάδα και αν γενικά τα νέα παιδιά ασχολούνται περισσότερο πλέον με αυτή; Eίτε είναι trap , techno , house. 

Πιστεύω πως ναι. Το βλέπω και από εμάς που στη ουσία είμαστε μικροί ακόμη. Οι νέοι ψάχνονται περισσότερο σε αυτό βοηθάει φυσικά και το διαδίκτυο που πλέον στα δίνει όλα απλόχερα. Αλλά ναι πιστεύω πως έρχεται μια ανάπτυξη στην ηλεκτρονική μουσική είτε σαν παραγωγές είτε σαν events αλλά και σε μεμονωμένους καλλιτέχνες.

Ποία είναι τα μελλοντικά σχέδια της Say What; Είδα πως θα έρθει ο ΗUCCI και ο Borgore. 

Άμα στα πω από τώρα θα χαλάσει η έκπληξη. Για να δώσουμε ένα μικρό στοιχείο ας πούμε πως ετοιμάζουμε το πρώτο μεγάλο ηλεκτρονικό festival της Αθήνας. Το Re-Launch του ØZONE Festival. Αυτή την φορά βασισμένο με Line up του εξωτερικού. Έχουμε και το event στις 29 του μήνα το Athens Day Of The Dead Halloween Party στη ΓΗ Κ44  Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι. Που θα είναι και αυτό κάτι ενδιαφέρον.

Πότε θα πραγματοποιηθούν τα event με HUCCI & Borgore και σε ποίους χώρους; 

O HUCCI θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Βυρσοδεψείου 10 Δεκεμβρίου , έναν βιομηχανικό χώρο που θα εξοπλίσουμε με τα καλύτερα ηχοσυστήματα και φώτα της αγοράς. Όσον αφορά τον Borgore λόγω του Sold out που έγινε στους Yellow Claw ετοιμάζουμε κάτι μεγαλύτερο. Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερα και για τα δύο event.

Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με την Say What Athens μπορείτε να τους ακολουθήσετε στα  social Media Facebook και IG  για να  ενημερώνεστε για οποιοδήποτε event.

 

 

Comments

You may also like...