Οι Daft Punk και ο The Weeknd συνεργάζονται σε ένα ακόμη μεγαλειώδες τραγούδι!

Οι Daft Punk και ο The Weeknd ένωσαν τις δυνάμεις τους για μία ακόμα φορά! Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Wall Street Journal, ο αστέρας της R’N’B και κατά κόσμον γνωστός ως Abel Tesfaye, αποκάλυψε μια δεύτερη συνεργασία με το εκκεντρικό δίδυμο από τη Γαλλία. Όπως άλλωστε τονίζει το συγκεκριμένο άρθρο, “αυτή η αξιοσημείωτη αλλά και αυθόρμητη σύμπραξη των καλλιτεχνών απέδωσε δύο νέα τραγούδια στο album του The Weeknd”. Το πολυαναμενόμενο δεύτερο single πρόκειται να συμπεριληφθεί στο album Starboy, το οποίο περιλαμβάνει 18 tracks και η επίσημη κυκλοφορία του έχει οριστεί στις 25 Νοεμβρίου.

Η νέα αυτή συνεργασία, βαδίζει στα βήματα του πρώτου τους τραγουδιού, “Starboy”, που αν και απέσπασε αμφιλεγόμενες κριτικές, αποτέλεσε εν τέλει το δημοφιλέστερο τραγούδι στο καινούριο album του Καναδού τραγουδιστή. Το track ξεπέρασε κάθε φιλοδοξία, ξεπερνώντας τα 17 εκατομμύρια streams την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε ως αγαπημένο τραγούδι των ραδιοφωνικών σταθμών της Βόρειας Αμερικής.

Η συνέντευξη του The Weeknd στο Wall Street Journal, πέρα από πληροφορίες για τη συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών, μας παραχώρησε συναρπαστικές λεπτομέρειες για την επαγγελματική πορεία των Daft Punk. Ο ίδιος σχολίασε: “Το studio ηχογραφήσεων θυμίζει διαστημόπλοιο με τόσο εξοπλισμό, μα ο τρόπος που συνθέτουν μουσική, ο τρόπος που την αποκωδικοποιούν είναι το λιγότερο σινεματικός. Είναι λες και διαβάζουν ένα μυθιστόρημα. Διαθέτουν γνώσεις και τεχνική, αλλά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ο τρόπος με τον οποίο οραματίζονται τη μουσική και τη μεταφέρουν στο πεντάγραμμο.”

Με την προκαθορισμένη ημερομηνία να πλησιάζει, δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα της ιδιαίτερης αυτής συνεργασίας. Ακούστε παρακάτω τη μεγάλη επιτυχία Starboy και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Comments

You may also like...