Η manager των Axwell Λ Ingrosso αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το άλμπουμ τους και υπόσχεται το 2017 να είναι η πιο θεαματική τους χρονιά.

Οι Axwell και Ingrosso στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολύ διακριτικοί και λιγομίλητοι όταν πρόκειται να ανακοινώσουν κάποια νέα δουλειά τους, δίνοντας πάντα ελάχιστες λεπτομέρειες και αφήνοντας ερωτηματικά για την ημερομηνία κυκλοφορίας των album τους. Προς έκπληξη των fans τους, ένα tweet από τη manager του δυναμικού διδύμου τους έδωσε περισσότερες από αρκετές πληροφορίες.

Η Amy Thomson ανέκαθεν υπήρξε στο πλευρό του Σουηδικού συγκροτήματος, αρχικά ως manager των Swedish House Mafia, όντας μεγάλο μέρος της κινητήριας δύναμης που τους οδήγησε στην επιτυχία. Κατά τη συνεργασία τους, η Amy απέδειξε τις ικανότητες της με το να κρατάει εξιταρισμένους τους fans του συγκροτήματος, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τη δουλεία τους με μοναδικούς τρόπους. Σε μία από τις πιο αξιοσημείωτες καμπάνιες τους, η εύστροφη manager έστειλε παρτιτούρες του τότε επικείμενου “On My Way” στους fans πριν την κυκλοφορία του τραγουδιού. Το ενδιαφέρον ήταν ότι ο καθένας λάμβανε μόνο λίγους στίχους από το κομμάτι, αυξάνοντας έτσι τα ερωτηματικά για το πώς θα έμοιαζε το τελικό προϊόν.

Σήμερα λοιπόν, η Amy Thomson απάντησε σε έναν fan που ζητούσε λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου album των Axwell Λ Ingrosso. Προς έκπληξη όλων, αποκάλυψε ότι η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου θα γίνει τον Ιανουάριο του 2017 και πως η επόμενη χρονιά πρόκειται να είναι πιο θεαματική από ποτέ! Τα λόγια αυτά είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο σαφείς πληροφορίες που θα λάβουν οι fans και οι ίντριγκες έχουν ήδη ξεκινήσει.

@MarkMeijer10 @Axwell @Ingrosso it’s being announced in Jan. 2017 will be their biggest year of the journey so far 🙂 xx

— Amy Thomson (@theamythomson) November 13, 2016

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Axwell Λ Ingrosso έχουν ήδη προγραμματίσει εμφανίσεις σε σημαντικά φεστιβάλ, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τα μελλοντικά τους σχέδια. Ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο. Το 2017 θα είναι η καλύτερή τους χρονιά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

Comments

You may also like...